Prima imagine cu Elena Udrea dupa ce a iesit din puscarie! A fost arestata la 13 zile dupa ce a nascut!

Publicat: 25 dec. 2018, 23:12 Autor: D. C. News 3

Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au facut o fotografie de familie pe canapeaua din apartamentul lor din Costa Rica.

Prima poza cu Udrea dupa ce a fost eliberata! A stat 3 luni in arest! Arestata inca din luna octombrie intr-o inchisoare din Costa Rica Elena Udrea a avut ocazia sa-si petreaca sarbatorile alaturi de fiica ei.

A fost eliberata din inchisoare si a reusit sa ajunga acasa in Ajun de Craciun. Cele 3 luni dupa gratii, departe de fiica ei, au fost grele. Cei trei s-au fotografiat împreună și se poate citi cu ușurință bucuria pe chipurile părinților Evei. Elena Udrea a publicat prima fotografie pe rețelele de socializare de când a fost eliberată. Ea petrece Sărbătorile de iarnă alături de fiica ei de care i-a fost foarte dor. Elena Udrea a publicat o imagine pe pagina personală de Facebook, unde le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să poată fi de Sărbători alături de fiica ei.

„Abia am ajuns acasă. Încercăm să încropim masa de Crăciun. Suntem bine acum. Ne pregătim şi pentru aniversarea de mâine. E ziua mea… Pentru mine, a fost o perioadă mai grea ca în 2015, când am fost în arestul din România. Există un copil, iar despărţirea de ea a fost foarte grea. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu”, a spus Udrea, la Antena3.

Elena Udrea a facut sarbatorile acasa!

Prima poza cu Udrea dupa ce a fost eliberata! A stat 3 luni in arest!

Elena Udrea a facut sarbatorile acasa! Elena Udrea a facut sarbatorile acasa!

Pana in prezent, Elena Udrea nu este convinsa ca vrea sa se intoarca in tara. Aceasta a marturisit ca inca se gandeste la aceasta optiune. „Vom vedea, copilul deocamdată nici nu are paşaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu. Vom vedea, nu aş vrea să spun mai multe lucruri acum pentru că aici, în Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile şi nu aş vrea să încurc ce am de făcut aici. Vom vedea zilele următoare. Nu e vorba de frică, însă trebuie să am o analiză corectă asupra ceea ce se întâmplă. Nu înseamnă că această decizie a Înaltei Curţi schimbă neapărat lucrurile pentru că aceiaşi judecători vor judeca din nou cauzele. Faptul că s-au desfiinţat nişte decizii nu înseamnă că neapărat s-a schimbat totul, au rămas aceiaşi judecători”, a explicat fostul ministru.

Publicat: 25 dec. 2018, 23:12 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă
×