Prima imagine cu Elena Udrea dupa ce a iesit din puscarie! A fost arestata la 13 zile dupa ce a nascut!

Publicat: 25 Dec. 2018, 23:12 News 3

Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au facut o fotografie de familie pe canapeaua din apartamentul lor din Costa Rica.

Prima poza cu Udrea dupa ce a fost eliberata! A stat 3 luni in arest! Arestata inca din luna octombrie intr-o inchisoare din Costa Rica Elena Udrea a avut ocazia sa-si petreaca sarbatorile alaturi de fiica ei.

A fost eliberata din inchisoare si a reusit sa ajunga acasa in Ajun de Craciun. Cele 3 luni dupa gratii, departe de fiica ei, au fost grele. Cei trei s-au fotografiat împreună și se poate citi cu ușurință bucuria pe chipurile părinților Evei. Elena Udrea a publicat prima fotografie pe rețelele de socializare de când a fost eliberată. Ea petrece Sărbătorile de iarnă alături de fiica ei de care i-a fost foarte dor. Elena Udrea a publicat o imagine pe pagina personală de Facebook, unde le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să poată fi de Sărbători alături de fiica ei.

„Abia am ajuns acasă. Încercăm să încropim masa de Crăciun. Suntem bine acum. Ne pregătim şi pentru aniversarea de mâine. E ziua mea… Pentru mine, a fost o perioadă mai grea ca în 2015, când am fost în arestul din România. Există un copil, iar despărţirea de ea a fost foarte grea. Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu”, a spus Udrea, la Antena3.

Elena Udrea a facut sarbatorile acasa!

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Dec. 2018, 23:12 News 3
Pe aceeași temă