Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru hartuire sexuala. Ce se intampla cu actorul VIDEO

Publicat: 25 dec. 2018, 18:42 Autor: D. C. Vedete

La un an dupa ce prezentatoarea de stiri din Boston l-a acuzat ca i-a agresat fiul intr-un bar, in 2016, un procuror din Massachusetts l-a pus sub acuzare pe actor.

Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru hartuire sexuala. In timp ce acest lucru s-a intamplat, actorul a publicat un mesaj pe Twitter. A fost primul sau status publicat din octombrie 2017 si pana in prezent, informeaza BBC. Clipul video are 3 minute si se numeste „Lăsați-mă să fiu Frank” (personajul lui Spacey din serialul House of Cards, dar și un joc de cuvinte: frank = sincer – n. red.).

Kevin Spacey face referire la concedierea din serialul House of Cards produs de Netflix. Totul dupa ce a fost acuzat ca i-a dat alcool unui minor de 18 ani si ca i-ar fi bagat mana in pantaloni.

Kevin Spacey, pus sub acuzare pentru hartuire sexuala


„Nu v-ați grăbi să judecați fără să aveți dovezi, nu? Știu ce vrei și, bineînțeles, că au încercat să ne separe, însă ce avem noi este foarte puternic. Adică, până la urmă, noi am împărțit totul, tu și cu mine. Ți-am spus cele mai adânci și mai negre secrete ale mele.

Ți-am arătat exact de ce sunt capabili oamenii. Te-am șocat cu sinceritatea mea, însă cel mai tare te-am provocat și te-am făcut să gândești. Iar tu ai avut încredere în mine, chiar dacă știai că nu ar trebui să faci asta. Așa că noi doi nu am terminat încă, indiferent ce spun alții.

Și, în afară de asta, știu foarte bine ce vrei – mă vrei înapoi. Acum, că mă gândesc la asta, tu, de fapt, nici măcar nu m-ai văzut murind, nu-i așa? Deci concluziile pot fi amăgitoare. Ți-a fost dor de mine?”, a declarat, în clipul video, actorul american.

Publicat: 25 dec. 2018, 18:42 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×