Elena Udrea a facut sarbatorile acasa! Si-a vazut fiica pentru prima data de cand a fost retinuta

Publicat: 25 dec. 2018, 16:08 Autor: D. C. Vedete

Din luna octombrie si pana in prezent, blondina a fost retinuta intr-o inchisoare din Costa Rica unde a dus un trai in conditii improprii pentru un bebelus.

Dupa cateva saptamani de incarcerare in care a dus-o greu, Elena Udrea a facut sarbatorile acasa. A fost eliberata din inchisoare si a reusit sa ajunga acasa in Ajun de Craciun. Cele 3 luni dupa gratii, departe de fiica ei, au fost grele.

„Abia am ajuns acasă. Încercăm să încropim masa de Crăciun. Suntem bine acum. Ne pregătim şi pentru aniversarea de mâine. E ziua mea… Pentru mine, a fost o perioadă mai grea ca în 2015, când am fost în arestul din România. Există un copil, iar despărţirea de ea a fost foarte grea.

Am lăsat-o la 13 zile şi am găsit-o mult mai mare. Îi mulţumesc mamei că e sănătoasă, că e bine. Cred că şi ea e curioasă să mă cunoască. S-a uitat la mine încontinuu. Mă bucur că sunt acasă de Crăciun, cu familia mea, cu copilul meu”, a spus Udrea, la Antena3.

Elena Udrea, eliberata de Craciun

Elena Udrea a facut sarbatorile acasa!Pana in prezent, Elena Udrea nu este convinsa ca vrea sa se intoarca in tara. Aceasta a marturisit ca inca se gandeste la aceasta optiune.

„Vom vedea, copilul deocamdată nici nu are paşaport. Eu sunt refugiat pe considerente politice cu statut provizoriu. Vom vedea, nu aş vrea să spun mai multe lucruri acum pentru că aici, în Costa Rica, lucrurile sunt foarte sensibile şi nu aş vrea să încurc ce am de făcut aici. Vom vedea zilele următoare.

Elena Udrea a facut sarbatorile acasa!Nu e vorba de frică, însă trebuie să am o analiză corectă asupra ceea ce se întâmplă. Nu înseamnă că această decizie a Înaltei Curţi schimbă neapărat lucrurile pentru că aceiaşi judecători vor judeca din nou cauzele. Faptul că s-au desfiinţat nişte decizii nu înseamnă că neapărat s-a schimbat totul, au rămas aceiaşi judecători”, a explicat fostul ministru.

Alaturi de Elena Udrea a fost eliberata si Alina Bica. nstanţa Supremă a decis suspendarea executării pedepselor în urma scandalului pe tema completurilor de 5 judecători formate nelegal, după cum consideră Curtea Constituţională.

Publicat: 25 dec. 2018, 16:08 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×