Baietelul a murit din cauza unei afectiuni banale! Mama lui e in stare de soc: „Copilul meu nu isi va mai putea deschide niciodata cadourile de Craciun!” E atat de trist :(

Publicat: 25 Dec. 2018, 13:31 Parenting

Copilul de doar 10 ani a decedat din cauza unei probleme obisnuite de sanatate.

Mama acestuia, Lee Clark, de 39 de ani, a povestit totul, la scurt timp dupa ce copilul ei a murit din cauza unei afectiuni banale. Femeia i-a avertizat pe toti parintii sa nu neglijeze simptomele, pentru ca ar putea duce la o tragedie.

Baietelul a murit din cauza unei afectiuni banale

David-Lee Clark, fiul ei, a murit in urma cu patru ani de zile, chiar cu putin timp inainte de sarbatorile de iarna. Femeia a pastrat toate jucariile pe care i le-a cumparat atunci copilului, dar de care, din pacate, micutul nu a mai apucat sa se bucure.

Mamica din orasul Lisburn, in Irlanda, a fost devastata cand a aflat ca medicii nu mai pot face nimic incat sa il saveze pe baietelul sau. Copilul a suferit de constipatie timp de cateva zile si a murit din cauza unei afectiuni banale. De asemenea, micutul avusese complicatii dupa o operatie de colon la care medicii l-au supus cu cateva luni inainte sa moara.

Continuarea articolului »

Publicat: 25 Dec. 2018, 13:31 Parenting
Pe aceeași temă