Un copil de 2 ani a fost castrat din greseala de medic! Si-a cerut doar scuze dupa ce l-a nenorocit pe viata :(

Publicat: 25 dec. 2018, 18:16 Autor: madalina m. Parenting

Medicul l-a castrat din greseala pe baietelul de 2 ani, sustin parintii micutului!

Un copil de 2 ani a fost castrat de catre chirurg, cand se afla pe masa de operatie. Micutul urma sa fie supus unei interventii despre parintii sai stiau ca prezinta riscuri minime. Baietelul a fost insa nenorocit pe viata.

Un copil de 2 ani a fost castrat din greseala de medic

Adevarul in acest caz socant n-a iesit insa la iveala imediat. Asta deoarece medicul nu si-a asumat vina si nu a spus absolut nimic familiei cu pricina. Copilul de 2 ani a ramas, insa, infertil, spre socul tuturor care au aflat ulterior de tragedie.

Acest copil de 2 ani a fost castrat din greseala, desi urma sa fie supus unei interventii minim-invazive. S-ar parea ca micutul al carui nume nu a fost facut public avea o problema la unul dintre testicule. Baietelul a fost dus la medic pentru ca unul din testicule nu ii coborase.

Totusi, copilul ar fi avut un testicul sanatos, iar parintii sai il acuza acum pe chirurgul care i-a facut operatia ca l-a castrat din greseala. Autoritatile medicale si-au cerut scuzele de rigoare familiei, dupa ce au lansat o investigatie, dar copilul a ramas cu traume pe viata.

Un copil de 2 ani a fost castrat din greseala de medic

Desi se va afla in mod cert ce s-a intamplat in timpul operatiei, parintii baietelului din Bristol, in Marea Britanie, vor sa isi faca dreptate in instanta. Copilul lor trebuia sa stea doar 30 de minute in sala de operatie, dar procedura s-a extins pe durata a cateva ore.

„Am stiut ca e ceva in neregula pentru ca asteptam timp de doua ore si jumatate pe hol. Atunci au venit la noi managerul si chirurgii si ne-au cerut sa ne consultam despre starea baiatului. Ne-au chemat in birou si ne-au spus ca operatia nu a fost un succes”, a relatat disperat tatal baiatului.

Cand au aflat ca propriul lor copil de 2 ani a fost castrat din greseala, parintii micutului au luat-o razna! Oamenii au mai povestit ca acel chirurg a introdus din greseala camera pe partea gresita, iar testiculul sanatos al copilului nu va mai functiona normal niciodata. „L-au castrat! Viitorul fiului meu s-a schimbat dramatic!”, a adaugat barbatul din Anglia.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 25 dec. 2018, 18:16 Autor: madalina m. Parenting
Pe aceeași temă
×