Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt fericiti alaturi de fiica lor. Eva Maria creste pe zi ce trece

Publicat: 12 mai 2019, 12:26 Autor: Simona News 3

Cuplul locuieste departe de griji in Costa Rica, alaturi de fetita lor.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt fericiti alaturi de fiica lor. Fostul ministrul al Transporturilor si logodnicul sau, Adrian Alexandrov isi traiesc povestea de iubire in pofida piedicilor legale.

Chiar daca Elena Udrea a primit o pedeapsa de sase ani cu executare in Romania, aceasta se bucura de viata departe de casa, in Costa Rica, alaturi de fiica sa, Eva Maria.

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt fericiti alaturi de fiica lor

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sunt fericiti alaturi de fiica lor

Pentru Adrian Alexandrov este putin mai complicat fiindca trebuie sa calatoreasca des din Romania in Costa Rica pentru a fi alaturi de logodnica sa, dar si de fiica lor.

Cei doi traiesc regeste in Costa Rica, dupa cum se poate vedea in ultima fotografie postata de Adrian, intr-un peisaj exotic, fericirea citindu-se pe chipurile celor doi.

Elena Udrea a fost arestata in Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica, fost procuror-sef al DIICOT, au fost arestate din 4 octombrie si pana pe 24 decembrie 2018. Au fost eliberate in ajunul Craciunului pentru ca Instanta Suprema a decis suspendarea executarii pedepselor îin urma scandalului pe tema completurilor de cinci judecatori formate nelegal, conform Click!.

Publicat: 12 mai 2019, 12:26 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă