Cu greu o recunoști! Elena Udrea a ieșit la plimbare într-o pereche de colanți și bocanci

Publicat: 09 nov. 2021, 09:18 Autor: Maria Apostol Vedete

De când a devenit mamă, Elena Udrea și-a schimbat stilul vestimentar și cu greu o mai recunoști. Ea a fost surprinsă la o plimbare prin parc îmbrăcată în colanți și cu o pereche de bocani în picioare. 

Ținute „office” și o imagine impecabilă, asta afișa Elena Udrea ori de câte ori era văzută în oraș. Nu și în timpul liber. Fosta blondă de la Cotroceni își alocă destul de mult timp creșterii și educației micuței Eva Maria. Iar de când a devenit mamă și-a schimbat complet și stilul vestimentar.

Pentru ieșirea în parc, pantofii stiletto au fost înlocuiți cu o pereche de bocanci, fusta scurtă cu o pereche de colanți, iar sacoul cu un cardigan. Cu greu îți poți da seama că în spatele acestui outfit, dar și după ochelarii care-i acopereau toată fața, stă chiar fostul ministru al Turismului. Mai multe imagini, pe CANCAN.RO.

Elena Udrea: ”Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea”

Elena Udrea a fost întrebată, în trecut, dacă între ea și fostul președinte, Traian Băsescu, a existat mai mult decât o relație profesională. A negat acest lucru și a ținut să clarifice, totuși, de unde au apărut toate aceste zvonuri.

Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și mă uit că de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Adică atâta lume a interpretat răspunsul meu. Și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă.

Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Tot ce am realizat eu în cariera mea politică pe care mi-am dorit-o, a fost ce mi-am dorit. După copilul meu, este ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu.

Deci este cel mai important om din viața mea. Dar relația a fost o relație extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu. Să cresc politic cu Traian Băsescu, așa au făcut și mulți alții, spuneam femei și bărbați, însă asta a fost tot”, a explicat Elena Udrea la KanalD.

 

Publicat: 09 nov. 2021, 09:18 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă