Elena Udrea are coronavirus! Care este starea de sănătate a fostei politiciene

Publicat: 08 Jan. 2021, 08:27 Vedete
Elena Udrea are coronavirus! Care este starea de sănătate a fostei politiciene

Elena Udrea a fost infectată cu noul coronavirus. Apropiații fostei șefe de Cabinet a lui Traian Băsescu a fost confirmată de apropiații acesteia.

Surse din anturajul fostei politiciene au declarat pentru wowbiz.ro că fosta politiciană se află într-o stare bună, chiar dacă a fost infectată cu virusul ucigaș din China.

Elena Udrea, despre relația cu Traian Băsescu

Întrebată dacă între ea și fostul președinte, Traian Băsescu, a existat mai mult decât o relație profesională, Elena Udrea a ținut să clarifice de unde au apărut toate aceste suspiciuni.

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și mă uit că de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Eu atunci am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Adică atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă.

Traian Băsescu este cel mai important om din viața mea, după părinții mei. Tot ce am realizat eu în cariera mea politică pe care mi-am dorit-o, a fost ce mi-am dorit, după copilul meu, este ce mi-am dorit cel mai mult pe lumea asta, am realizat datorită președintelui Traian Băsescu.

Deci este cel mai important om din viața mea, dar relația a fost o relație extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, așa au făcut și mulți alții, spuneam femei și bărbați, însă asta a fost tot.”, a explicat Elena Udrea la KanalD.

 

Managerul din Găești rupe tăcerea: Gheorghiță a aruncat 87 de doze de vaccin

23:55
PARTENERI
Publicat: 08 Jan. 2021, 08:27 Vedete
Pe aceeași temă