De ce Cristian Boureanu si Laura Dinca nu s-au casatorit. Cristian Boureanu e explicat tot

Publicat: 11 May. 2019, 17:14 News 3

Joi, Cristian Boureanu a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucureti.

Acesta a primit un an si noua luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a savarsit infractiunea de ultraj, lovind un politist. Insa nici Laura n-a scapat, fiind si ea condamnata pentru marturie mincinoasa.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt alături de familia mea, că o etapă din viața mea s-a terminat. Aștept motivarea sentinței, iar apoi voi vedea ce voi face, cum voi ataca decizia și ce se va mai întâmpla” a spus pentru WOWbiz.ro. Cristian Boureanu.

De ce Cristian Boureanu si Laura Dinca nu s-au casatorit

De ce Cristian Boureanu si Laura Dinca nu s-au casatorit.

Toata lumea se astepta ca pana acum Cristian Boureanu si Laura Dinca sa faca pasul cel mare si sa paseasca impreuna in fata altarului, dar inca nu s-a intamplat, iar Cristian a spus de ce.

„Dacă nu erau problemele acestea, cu siguranță, eu și Laura ne căsătoream demult deja. Anul acesta nu se mai pune problema, dar e doar o chestiune de timp” a marturisit acesta, potrivit sursei citate.

Cristian Boureanu a fost condamnat

Magistrații Curții de Apel București l-au condamnat, joi, pe Cristian Boureanu la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității în dosarul de ultraj întocmit după ce ar fi lovit un polițist rutier în 2017. Decizia este definitivă.

Pe perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune București, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Publicat: 11 May. 2019, 17:14 News 3
Pe aceeași temă