Cristian Boureanu a fost condamnat! Cati ani de inchisoare a primit dupa ce a lovit un politist VIDEO

Publicat: 09 May. 2019, 15:44 Vedete

Cristian Boureanu a fost condamnat, joi, de către magistrații Curții de Apel București la o pedeapsă de un an şi 9 luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj.

Cristian Boureanu a fost condamnat! Magistrații Curții de Apel București l-au condamnat, joi, pe Cristian Boureanu la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității în dosarul de ultraj întocmit după ce ar fi lovit un polițist rutier în 2017. Decizia este definitivă.

Pe perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune București, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Cristian Boureanu a fost condamnat


De asemenea, instanța îl obligă pe Cristian Boureanu să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune București sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Totodată, fostul parlamentar va presta muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Decizia e finala. Cristi Boureanu, 1 ani si 9 luni cu suspendare

Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată de instanță la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei. Afacere Laura Dinca. Cu ce se ocupa iubita lui Cristi Boureanu: ‘A fost ideea lui si talentul meu!’

Magistrații i-au mai obligat pe fostul parlamentar la plata sumei de 7.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 4.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 3.000 lei în cursul judecăţii şi pe iubita acestuia la plata sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 1.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 1.000 lei în cursul judecăţii.

Decizia este definitivă. Poze cu Ioana Boureanu batuta. Fiica lui Cristi Boureanu are jumatate de cap bandajat

Publicat: 09 May. 2019, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă