Brigitte, la un pas de lesin in FERMA! A avut un atac de panica si a fost nevoie de interventia doctorilor cu masca de oxigen! VIDEO

Publicat: 09 May. 2019, 14:08 Vedete

Toata lumea s-a saturat de Brigitte si toti concurentii vor sa o vada plecata. Apogeul a fost atins cand a atacat-o pe sotia lui Catalin Zmarandescu.

Brigitte la un pas de lesin in FERMA! A avut un atac de panica! Lucrurile devin din ce in ce mai tensionate pentru Brigitte in FERMA si se pare ca toti ceilalti concurenti isi doresc ca ea sa paraseasca definitiv competitia. Dupa ce a fost nominalizata la duel, Brigitte are sanse mari sa plece din FERMA, iar asta si-a pus puternic amprenta asupra spiritului ei.

Zmarandescu si Morosanu sunt din ce in ce mai vocali si o critica in fata de fiecare data cand au ocazia iar picatura care a umplut paharul a fost momentul in care Catalin Zmarandescu i-a spus ca relatia ei cu Pastrama este un „fake”.

 Brigitte la un pas de lesin in FERMA VIDEO

In acel moment Brigitte i-a dat o replica usturatoare referitoare la sotia lui iar de atunci Zmarandescu a schimbat complet foaia cu ea. Nimeni nu mai vorbeste cu ea in FERMA si toti fac tot posibilul sa o evite iar presiunea psihologica dupa 15 saptamani de cand este plecata de acasa de langa copiii ei a fost prea mare pentru Brigitte.

A fost la un pas sa lesine, a facut un atac de panica si a fost nevoie de interventia doctorilor cu masca de oxigen pentru a o face sa se calmeze. Plangea in hohote si nu mai putea sa respire, era extrem de deprimata si nu-si mai dorea sa continue emisiunea: „Am facut un atac de panica! E prea mult pentru mine! Atat am putut.” A fost nevoie minute bune de masca de oxigen ca Brigitte sa se relaxeze si sa poata fi linistita ulterior de Cristi, moderatorul emisiunii.

„Sa ne lase cu povestile ei de mironosita ca nu mai merge. Gata s-a terminat. Suntem satui pana peste cap de ea”, au fost replicile cu care Morosanu a recunoscut ca nu este deloc impresionat de lacrimile si crizele Brigittei. Se pare ca si ceilalti concurenti sunt de aceeasi parere ca acum tot ce face Brigitte este doar ca sa-si asigure o iesire din FERMA cat mai scandaloasa.

Publicat: 09 May. 2019, 14:08 Vedete
Pe aceeași temă