Vica Blochina, despre plangerea penala impotriva lui Razvan Ciobanu: ‘Da, l-am reclamat la politie!’ Cate genti i-a dat VIDEO

Publicat: 09 May. 2019, 14:03 Vedete

Dupa moartea creatorului de moda, prieten bun cu blonda, a iesit la iveala o informatie. Cei doi erau suparati din cauza unor genti si au ajuns la politie.

Vica Blochina, despre plangerea penala impotriva lui Razvan Ciobanu. Aceasta sustine ca l-a reclamat la politie pentru ca i-ar fi dat ‘foarte multe genti’ de firma, nu ‘cateva’. Paguba ar fi destul de mare pentru Vica Blochina si Gabi, prietena ei.

Fosta amanta a lui Victor Piturca a recunoscut plangerea depusa impotriva lui Razvan Ciobanu. Dan Capatos a intrebat-o daca este adevarat ca Razvan Ciobanu a luat gentile si le-a dus la amanet. Aceasta a refuzat sa ofere un raspuns, fie pozitiv, fie negativ, ceea ce poate fii un raspuns pozitiv.

Vica Blochina, despre plangerea penala impotriva lui Razvan Ciobanu


„Daca Razvan era in viata, spuneam povestea. Dar acum, nu vreau sa o spun. Nu vreau sa vorbesc despre asta. Nu erau ‘cateva genti’, erau ‘foarte multe genti’. Da, l-am reclamat la politie. Recunosc. Nu a fost mare scandal.

Eu nu stiu daca el era tradat de prieteni, cu adevarat. Pijamaua din masina nu era de culcat, o purta el. Eu i-am lasat masina lui Razvan si 100 lei pentru benzina. Nu am vrut sa plec cu masina mea. Am avut gasca de mai multe persoane si am plecat cu ele.

M-am intors cu aceleasi persoane. Unele au stat pana luni si altii pana marti. Eu am vrut sa plec a doua zi si de aia mi-a convenit ca Razvan sa vina cu masina mea. Si el avea cheia de la masina aia”, a marturisit Vica Blochina la Antena 1.

Razvan Ciobanu, ‘caraus’ de droguri pentru un puscarias? Mara Banica face dezvaluiri socante VIDEO

Ultimele imagini filmate cu Razvan Ciobanu inainte sa moara! Statea trist si sprijinit de o masa in club si fuma non-stop! VIDEO

Razvan Ciobanu, jefuit la locul accidentului? Ce a disparut de pe trupul lui, in timp ce ambulanta si politia era acolo

Vezi aici imagini NECENZURATE cu cadavrul lui Razvan Ciobanu.

Razvan Ciobanu a luat drogul ‘Tina’? Ce este acest praf: ‘Nu dormi 2-3 zile, sau chiar si o saptamana’ VIDEO

Vica Blochina l-a reclamat pe Razvan Ciobanu la politie. Ce acuzatii i s-au adus acum cateva luni

Ce probleme avea Razvan Ciobanu? Vecinul lui a spus tot ADEVARUL! VIDEO

Droguri in masina lui Razvan Ciobanu? Politia a facut teste cu o substanta speciala. Ce au gasit VIDEO

Publicat: 09 May. 2019, 14:03 Vedete
Pe aceeași temă