Brigitte il calca in picioare pe Pastrama! Il jigneste in ultimul hal iar el se comporta exact ca un catelus! „Bai boule, bai cretinule!” VIDEO

Publicat: 09 May. 2019, 11:52 Vedete

Brigitte l-a pus cu botul pe labe pe Pastrama si face ce vrea din el. Il jigneste in ultimul hal si vine si il ridica de la masa cand are ea chef iar el nu iese din cuvantul ei.

Brigitte il calca in picioare pe Pastrama! Il jigneste in ultimul hal! Brigitte a ajuns sa fie urata de toata lumea din FERMA si toti vor sa o vada plecata. A fost propusa la dule si toata lumea in afara de Pastrama vrea ca ea sa iasa din competitie.

In nenumarate randuri Catalin Zamrandescu si Morosanu i-au reprosat lui Florin Pastrama ca este „catelusul” Brigittei si ca nu iese din cuvantul ei si ca face tot ce ii ordona ea. De data asta au avut ocazia si telespectatorii sa vada exact modul in care se comporta ea cu el cand sunt singuri si nu ii vede niciun alt concurent.

Pastrama nu o contrazice niciodata, nu ridica tonul la ea si nu e deranjat deloc de faptul ca si-a pierdut toti prietenii din FERMA ca sa fie cu Brigitte. Ea in schimb este extrem de impulsiva si cauta cu orice pret sa ii reproseze ceva iubitului ei iar toate astea nu au cum sa se termine bine epntru relatia lor.

Brigitte l-a acuzat pe Pastrama ca a facut-o nebuna de fata cu ceilalti concurenti cand ea nu era in incapere si a inceput direct razboiul: „Bai cretinule, ma intereseaza ca eu daca ies afara, cum o sa fiu cu tine cand mama mea vede ce ai vorbit de mine la reality-ul asta? Copiii mei si prietenii mei vad ce spui tu despre mine ca sunt o nebuna. Ba baiatule, intelege ca oamenii vad ce vorbesti de mine. Toata lumea se uita la reality-ul asta si Ilie si toata lumea, ce or sa spuna?”

Brigitte il calca in picioare pe Pastrama

Ea a tinut sa-i explice si ce sacrificii a facut ea pentru el in FERMA: „Bai boule, eu m-am certat cu ei pentru tine. Mi i-am pus pe toti in cap! Eu putea sa stau bine mersi cu ei si acuma si nu mai eram cu tine. Cred ca esti un prost si nu intelegi realitatea. Tu nu esti un barbat care protejeaza. Tu de fata cu ei vorbesti despre mine foarte rau doar ca sa te protejezi pe tine.”

Pastrama a tacut pe tot parcursul crizelor de nervi si gelozie ale Brigittei iar la final tot ce a putut sa faca pentru a dezamorsa scandalul a fost sa incerce sa fie ironic vis a vis de o afirmatie pe care a facut-o Brigitte: „Nu poti sa te bazezi pe mine, te arunc la gunoi. Te mananca un caine. Nu te protejez, te las sa te bata lumea.”

Publicat: 09 May. 2019, 11:52 Vedete
Pe aceeași temă