Alex Velea trece baietii pe numele lui. Iubitul Antoniei s-a dus in Italia, la Vincenzo Castellano

Publicat: 09 May. 2019, 11:11 Vedete

A trecut un an de cand instant a decis, definitiv, paternitatea baietilor sai. Acum, cantaretul poate deveni, legal, tatal copiilor sai.

Alex Velea trece baietii pe numele lui. Iubitul Antoniei s-a dus in Italia, la Vincenzo Castellano. Artistul a primit hotararea definitiva pe 24 aprilie 2018. Acum poate sa ii treaca in acte pe Dominic si Akim, copiii pe care ii are cu Antonia.

Cu toate ca a trecut 1 an de atunci, Alex Velea nu e tatal legal al baietilor sai. Si asta pentru ca Vincenzo Castellano a refuzat sa ii semneze actele. Conform libertatea.ro, artistul a trimis actele din Romania in Italia, pentru a fi semnate. De fiecare data cand ajungeau acolo, rudele spuneau ca Vincenzo nu e acasa.

Alex Velea trece baietii pe numele lui

Asa ca Alex Velea a decis sa rezolve el situatia. Cantaretul s-a dus in Napoli, Italia, unde s-a intalnit cu sotul Antoniei (artista inca nu a divortat). Se pare ca Alex Velea a obtinut semnatura mult dorita de la Vincenzo Castellano si este tatal legal al fiilor sai. Nunta Antoniei cu Alex Velea e pe ‘vine’! Cand se vor casatori cei doi artisti!

Acum, tot ce mai asteapta cuplul Alex Velea-Antonia este definitivarea divortului artistei. Conform sursei citate, acest lucru ar urma sa se intample in viitorul apropiat. Instanta din Italia il obliga pe Vincenzo ca, pana la finalul lunii mai 2019, sa incheie ancheta sociala la Napoli.

Daca nu o face, va fi trecut in acte ca persoana fara domiciliu. Daca se intampla asta, Antonia poate obtine custodia Mayei si stabilirea ei in Romania. In plus, va primi si divortul de Vincenzo Castellano. Antonia divorțează sau nu de Vincenzo Castellano în 2019? Astrele îi indică cumpene și în relația cu Alex Velea…

Publicat: 09 May. 2019, 11:11 Vedete
Pe aceeași temă