Nunta Antoniei cu Alex Velea e pe ‘vine’! Cand se vor casatori cei doi artisti

Publicat: 01 Feb. 2019, 15:59 Vedete

Cei doi cantareti au oferit un interviu revistei VIVA in care au vorbit despre divortul ei, dar si despre nunta celor doi.

Nunta Antoniei cu Alex Velea e pe ‘vine’! Vedetele au marturisit ca se vor casatori legal in momentul in care Antonia va fi o femeie divortata. Alex Velea a marturisit ca, momentan, nu a cerut-o pe Antonia in casatorie deoarece… nu stie cum sa o faca!

Sunteți unul dintre cele mai iubite cupluri. Așadar, cum a început totul?

Alex: Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și o perioadă nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012 ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu.

Antonia: Da. Confirm.

Alex: De poveste.

Nunta Antoniei cu Alex Velea e pe ‘vine’!

Ați reușit să schimbați numele băieților în acte. Antonia, ce se întâmplă cu procesul de divorț?

Alex: Suntem pe cale de a schimba numele băieților, mai este un singur pas până la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem în bunul mers al lucrurilor și că toate se vor rezolva în cel mai scurt timp.

Antonia: Mai e puțin și se va rezolva.

Alex, ai cerut-o în căsătorie pe Antonia?Adică a existat o cerere propriu-zisă, până acum?

Nu, nu a existat, cu siguranță ați fi aflat de undeva. Dar știu cum o s-o cer.

Alex, cum este relația dintre tine și Maya?

Alex: Am fost de foarte multe ori, nu de atâtea ori de câte mi-aș fi dorit eu, pentru că mi-e foarte, foarte dragă și cred că sentimentul este reciproc. Când eram puști, nu-mi imaginam sitauția asta, dar acum, fiind pus în fața faptului împlinit, îmi place totul.

Antonia: Ei au avut o chimie de la început. Maya fiind copil, știi cum sunt copii, simt oamenii, iar pe el l-a simțit un om bun și Alex la fel, este topit după copii și a fost ca și cum se cunoșteau deja. Și, recent, Alex și-a făcut un tatuaj cu fața ei și a fost ceva wow pentru mine, am rămas fără cuvinte.

Publicat: 01 Feb. 2019, 15:59 Vedete
Pe aceeași temă