Cum arata Lavinia Parva gravida in ultima luna! A pierdut lupta cu kilogramele si este de nerecunoscut!

Publicat: 09 May. 2019, 08:47 Vedete

Era una dintre cele mai sexy brunete din showbiz iar acum de cand a ramas gravida este de nerecunsocut. Va trece mult timp pana va scapa de kilogramele in plus!

Cum arata Lavinia Parva gravida in ultima luna! S-a ingrasat 30 de kg! Lavinia Parva, sotia lui Stefan Banica urmeaza sa nasca luna viitoare un baietel si se pare ca nu a fost deloc atenta cu kilogramele in plus in timpul sarcinii.

Graviduta Lavinia Parva a fost fotografiata de paparazzi click.ro si imaginile cu ea au devenit imediat subiect de discutie pe net. Lavinia Parva are 34 de ani si a fost surprinsa la ultimele cumparaturi necesare pentru amenajarea camerei baietelului lor. Desi aparent are o viata activa si poate face in continuare o multime de lucruri, inclusiv sa-si conduca singura masina, Lavinia este de nerecunoscut dupa ce a luat in greutate mai bine de 30 de kilograme.

In imagini se poate vedea ca din cauza kilogramelor. Se poate observa că sarcina a transformat-o destul de mult. A luat serios în greutate, iar gleznele i s-au umflat astfel încât încălţămintea sport este cea mai bună soluţie în cazul ei. Dupa ce va naste Lavinia va incepe un drum lung de pierdere a kilogramelor pe care le-a adunat in plus si cel mai probabil vor trece luni bune pana va ajunge din nou la forma ei sexy de alta data.

Cum arata Lavinia Parva gravida in ultima luna

Ştefan Bănică şi Lavinia Pârva s-au căsătorit civil, în 2017, după şase ani de relaţie. Cei doi şi-au oficializat relaţia în mare secret, luându-şi prin surprindere prietenii, care au fost invitaţi la petrecere fără a şti, iniţial, ce sărbătoresc. Ştefan Bănică mai are o fetiţă, în vârstă de 11 ani, din căsătoria cu Andreea Marin (2006-2013) şi un băiat în vârstă de 17 ani, Radu Ştefan Bănică, dintr-o relaţie de cinci ani cu Camelia Constantinescu.

Publicat: 09 May. 2019, 08:47 Vedete
Pe aceeași temă