Bebelusul regal are un nume! Cum il cheama pe fiul lui Meghan Markle si Printul Harry

Publicat: 08 mai 2019, 19:29 Autor: Ioana Cioflan Vedete

Primele imagini cu primul copil al ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry au fost publicate în presa britanică, miercuri, înaintea întâlnirii cu Regina Elisabeta.

Bebelusul regal are un nume! Fiul ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry, un băiețel care s-a născut luni dimineață, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor, arată un anunț publicat miercuri pe contul de Instagram al cuplului, după ce copilul a fost prezentat Reginei Elisabeta

”În această după amiază Altețele lor Regale l-au prezentat Majestății sale Regina pe cel de-al optulea stră-nepot la Castelul Windsor. Ducele de Edinbrug și Ducesa mamă au fost de asemenea de față”, spune anunțul familiei de Sussex.

Bebelusul regal are un nume!

Numele de Archie Harrison le-a amintit jurnaliștilor de la Bazaar că Archie este un prenume cu origini engleze, cu sensul ”adevărat și îndrăzneț”, fiind o variantă a numelui Archibald. Al doilea prenume al bebelușului, ”Harrison”, însemnă literal ”fiul lui Harry”.

Ducii Meghan și Harry de Sussex au apărut în fața unui număr mic de jurnaliști adunați la St George’s Hall de la castelul Windsor.

Întrebat de jurnaliști cu cine seamănă copilul, Harry a spus că toată lumea spune că bebelușii se schimbă mult în primele două săptămâni de viață. „Practic, suntem martori ai felului în care are loc acest proces de schimbare în următoarea lună, dar felul în care arată se schimbă de la o zi la alta”.

Cum il cheama pe fiul lui Meghan Markle si Printul Harry

„Are un temperament dulce, este cu adevărat calm”, a declarat ducesa Meghan de Sussex, potrivit CNN. La care prințul Harry a replicat glumind că nu știe cu cine seamănă în acest aspect.

„Este magic, este uimitor. Îi am alături pe doi dintre cei mai buni băieți din lume. Așa că sunt fericită”, a mai spus ducesa Meghan. Spitalul in care a nascut Meghan Markle e lux total! Pacientilor le sunt aduse sampanie si homar!

La întâlnirea cu presa, bebelușul a fost îmbrăcat în alb, purtând pe cap o căciuliță. O rochie albă a fost aleasă și de ducesă, în timp ce prințul Harry a optat pentru un costum gri. Fratele lui Meghan Markle, marturisire neasteptata! Ce spune Thomas Markle Jr. despre nepotul lui

Publicat: 08 mai 2019, 19:29 Autor: Ioana Cioflan Vedete
Pe aceeași temă