Razvan Ciobanu urma sa intre in competitia „Asia Express”, pentru a fi cat mai departe de tara si de probleme cu drogurile

Publicat: 08 May. 2019, 16:10 News 3

Designerul roman isi planuia "evadarea" pe un alt continent pentru a scapa de anturajul drogurilor.

Razvan Ciobanu urma sa intre in competitia „Asia Express”. Acesta sustinea ca s-a lasat de droguri, insa stia ca ii va fi foarte greu daca va ramane in acelasi anturaj.

Astfel, cu putin timp inainte decesului sau, aceasta a primit o oferta la fix, care i-ar fi rezolvat toate probleme. Din pacate, n-a mai putut sa-si duca la bun sfarsit planul.

Se pare ca designerul a fost contactat de producatorii emisiunii „Asia Express”, de la Antena 1, iar acesta a acceptat pe loc sa participe in cel de-al treilea sezon.

Razvan Ciobanu urma sa intre in competitia „Asia Express”

A aparut factura de la masa unde a petrecut Razvan Ciobanu

Nu era chiar mediul ideal pentru el, fiindca Razvan era un impatimit al modei si mereu se imbraca cu haine de designeri si avea grija de imaginea lui. Insa era o portita de salvare pentru el, evadarea perfecta pentru situatia in care se afla.

In plus, fiind la Asia Express, insemna ca trebuie sa se rupa total de realitate si sa nu mai ia contact cu nimeni, ceea ce ar fi fost ideal pentru Razvan, exact ceea ce isi dorea.

Pe langa toate acestea, l-ar fi atras si premiul cel mare pus in joc pentru echipa castigatoare dar si onorariul primit de fiecare concurent in parte, in functie de notorietate, potrivit libertatea.ro.

Publicat: 08 May. 2019, 16:10 News 3
Pe aceeași temă