Keith Flint a luat droguri inainte sa moara. Anchetatorii nu cred ca s-a sinucis

Publicat: 08 mai 2019, 13:37 Autor: D. C. Vedete

În organismul lui Flint au fost găsite cantități nespecificate de cocaină, alcool și codeină, potrivit unui raport al medicului legist.

Keith Flint a luat droguri înainte să moară, pe 4 martie, potrivit rezultatelor unei anchete care arată că, deși muzicianul s-a spânzurat, probele care să susțină ipoteza sinuciderii sunt insuficiente, potrivit bbc.com.

Keith Flint a fost descoperit decedat în dimineața zilei de 4 martie, de medicii și polițiștii chemați la locuința sa din Dunmow, Essex. Muzicianul avea 49 de ani. Poliția a informat la momentul respectiv, într-un comunicat, că decesul nu este considerat suspect și că artistul a murit după ce s-a spânzurat.

Keith Flint a luat droguri inainte sa moara

Totuși, în urma testelor toxicologice, medicii legiști au concluzionat că, de fapt, nu există suficiente probe care să susțină ideea că Flint a dorit să se sinucidă.

„Nu vom ști niciodată ce avea de gând atunci”, a declarat medicul legist Caroline Beasley-Murray. „Luând în considerare toate circumstanțele, nu cred că sunt suficiente probe”, a explicat aceasta. Ce avere avea Keith Flint. Solistul The Prodigy s-a stins din viata la 49 de ani.

Keith Flint nu s-ar fi sinucis

Flint se număra printre figurile legendare ale scenei muzicale britanice, având o prezență pe scenă plină de energie, dar și un aspect fizic ieșit din comun, mai ales cu coafura și tatuajele sale. Rasturnare de situatie in cazul mortii lui Keith Flint! Detalii socante despre moartea lui.

Născut în Redbridge, estul Londrei, acesta s-a mutat în Braintree, Essex, pe când era copil și l-a cunoscut pe cofondatorul trupei The Prodigy Liam Howlett la un club de noapte din acest oraș. Inițial, Flint a fost dansatorul trupei și a debutat ca solist cu piesa „Firestarter”, cu care a devenit celebru la nivel mondial. De ce s-a sinucis Keith Flint. Ce a facut cu cateva zile inainte sa fie gasit mort, in casa

Publicat: 08 mai 2019, 13:37 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×