De ce s-a sinucis Keith Flint. Ce a facut cu cateva zile inainte sa fie gasit mort, in casa

Publicat: 05 Mar. 2019, 10:59 Vedete

Lumea muzicala a inregistrat o pierdere uriasa ieri dupa ce un artist renumit a fost gasit mort. Solistul de la The Prodigy este plans de fani.

Dupa vestea mortii sale, s-a aflat si un amanunt tragic: si-a luat propria viata. Azi s-a aflat de ce s-a sinucis Keith Flint. Se pare ca vedeta avea multe probleme in ultima perioada. Acesta se despartise de sotia lui, DJ de meserie, cu cateva zile inainte de incident. Tot in acest timp, vedeta si-a scos casa la vanzare.

Cu 48 de ore inainte sa moara, Keith Flint a participat la un maraton. Cantaretul in varsta de 49 de ani a fost gasit mort in casa lui din Dunmow, Essex, Anglia. Colegii de trupa au confirmat faptul ca s-a sinucis, informeaza Dailymail.co.uk.

De ce s-a sinucis Keith Flint

Cu 3 ani inainte de tragedie, Keith Flint vorbea despre moarte. In cadrul unui interviu, solistul The Prodigy a marturisit ca nu vrea sa ia nimic dupa el. Acesta nu isi dorea sa moara cand vrea soarta, ci cand vrea el. „Cand voi termina aici, ma voi sinucide”, au fost cuvintele vedetei.

Ultima poza cu Keith Flint in viata

Ultima poza cu Keith Flint in viata este de la un maraton. Vedeta a participat la un maraton, sambata dimineata. Acesta se afla in parcul Chelmsford unde a scos si un record personal: 21 de minute si 22 de secunde. In prezent, sotia lui se afla in Tokyo unde pune muzica inca de la Revelion.

Keith Flint, in depresie din cauza sotiei

Dupa ce s-au certat si sotia i-a cerut divort, solistul a cazut in depresie. Keith Flint si Mayumi Kai erau casatoriti din 2006. Cei doi aveau o avere impresionanta, cu toate ca nu au fost niciodata extrem de celebri precum Lady Gaga sau Beyonce.

Conform The Sun, din cauza problemelor cu sotia, Keith Flint de la The Prodigy a inceput sa consume din nou droguri. Substantele i-ar fi intunecat judecata. In trecut, artistul a mai fost dependent de cannabis, cocaina si alcool. Apoi a trecut pe pastile cu reteta, de la medici.

Keith Flint a declarat ca se va omori

  • „Am simtit in mine chestia asta tot timpul. Nu economisesc nimic, cheltuiesc pe masura ce vin banii. Am zis mereu ca, atunci cand termin aici, ma omor. Ma jur ca nu este un gand suicigas, este un lucru pozitiv. Momentul in care voi face pe mine, in pat, este momentul in care ma voi arunca in fata autobuzului.
  • Nu imi este teama de cine sunt. Vreau doar sa ma uit in urma si sa stiu ca am trait, dupa mintea mea, o viata fericita. Imi doresc zile fericite”, a marturisit artistul in 2015.
Publicat: 05 Mar. 2019, 10:59 Vedete
Pe aceeași temă