N-o sa crezi cum arata atelierul lui Razvan Ciobanu. Luxul era la el acasa

Publicat: 08 mai 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete

Razvan a fost un adept al extravagantului in absolut orice, nu doar in creatiile sale vestimentare.

N-o sa crezi cum arata atelierul lui Razvan Ciobanu. Designerul, care a decedat in a doua zi de paste, avea un spatiu langa Piata Romana din Bucuresti folosit ca studio.

Era atat de strans legat de acel loc, incat statea mai mult acolo decat acasa. Asta si pentru ca a investit multi bani si a pus mult suflet pentru decorarea locului exact dupa bunul plac.

La inceputul acestui an studioul a fost recent renovat. A folosit materiale extravagante pentru a-si decora studioul, precum piele de ponei pentru cateva piese de mobilier.

N-o sa crezi cum arata atelierul lui Razvan Ciobanu

N-o sa crezi cum arata atelierul lui Razvan Ciobanu

Inafara de acestea, acolo se mai gaseau o masa in forma de porc, lampi cu aripi, tavan acoperit cu crengi vopsite si canapele extrem de stralucitoare cu paiete, create special pentru clientele lui.

Doar masa in forma de corp a costat nu mai putin de 2000 de euro, fiind unul din obiectele sale preferate de mobilier din intreg studioul, pe care si l-a dorit foarte mult, conform click.ro.

In timpul unui interviu pentru Antena1, Razvan a marturisit cum a reusit sa transforme o locuinta veche intr-una extrem de luxoasa: „Atelierul este avangardist. Stau mai mult aici, decât acasă, recunosc, doar că nu am pat. Mai dorm pe fotoliu. Totul e făcut de mine, după gustul, chipul şi asemănarea mea”.

Publicat: 08 mai 2019, 10:22 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă