Copii de la o cresa din Navodari, agresati de ingrijitoare. Ii puneau sa se spele cu apa din toaleta VIDEO

Publicat: 07 May. 2019, 16:51 VIDEO

Doua angajate de la Cresa nr 20 din Navodari sunt acuzate de agresiune fizica si verbala. Acestea ar fi inregistrate audio cum se poarta urat cu copiii.

Copii de la o cresa din Navodari, agresati de ingrijitoare. Intamplarea ar fi avut loc pe 24 aprilie, anul curent. Mamele celor doi copii agresati au depus deja plangere la politie. Organele au inceput cercetarile pentru purtare abuziva, informeaza adevarul.ro.

Copiii abuzati de ingrijitoarele de la cresa din Navodari au 2 ani si jumatate. Parintii au aflat despre aceste orori dupa ce unul din ei a montat pe haine un dispozitiv audio. Au inregistrat ce se intampla in cresa si nu le-a venit sa creada ce aud.

Cele doua ingrijitoare de la Cresa nr 20 din Navodari tipa si vorbesc urat cu copiii. Ii jignesc. Una din ele a pus un copil sa se spele cu apa din vasul de WC. Politia a deschis un dosar penal pentru a stabili ce s-a intamplat, cu exactitate.

Copii de la o cresa din Navodari, agresati de ingrijitoare


„Numai figuri ai în cap! Fir-ai a naibii de zăpăcită, în ce hal poate să alerge şi umflatul ăsta se ia după ea”, se aude o îngrijitoare spunând pe fundal, potrivit Antena 3.

„Pe lângă faptul că m-a deranjat foarte tare că a pus-o să se spele cu apă din toaletă pe faţă, se ţipă încontinuu la ea, ţin să cred că au ceva personal cu ea, pentru că 80% din acea înregistrare de o oră nu se ţipă, se urlă”, a spus mama unui copil.

„Se fac toate demersurile pentru lămurirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ce spune Primaria Navodari despre Cresa nr 20

„În cazul incidentului de la Creşa nr. 20, Primăria Năvodari a demarat procedura de cercetare disciplinară a persoanelor implicate, conform prevederilor legale în vigoare. Comisia de cercetare disciplinară din cadrul aparatului de specialitate al primarului va analiza şi va dispune măsurile care se impun, conform Codului Muncii.

Menţionăm că situaţia apărută este regretabilă şi considerăm astfel de comportamente la locul de muncă intolerabile, atât din punct de vedere uman, cât şi legal, mai cu seamă în relaţia cu copiii, fiind conştienţi de efectele nefaste asupra personalităţii lor.

Este un incident izolat, nu au mai existat astfel de situaţii până în prezent, iar cei vinovaţi vor suporta consecinţele faptelor lor. De asemenea, sperăm că acest eveniment neplăcut să nu creeze impresia că în cadrul Creşei, copiii nu ar beneficia de servicii corespunzătoare, conform nevoilor lor de creştere şi dezvoltare!“, este comunicatul emis de Primaria Navodari.

Publicat: 07 May. 2019, 16:51 VIDEO
Pe aceeași temă