Amy Schumer a nascut un baiat, la cateva ore dupa Meghan Markle. Cum se simte actrita

Publicat: 07 May. 2019, 15:07 Vedete

Actrița de comedie americană Amy Schumer, cunoscută si pentru numerele ei de stand-up, a născut primul ei copil, un băiat, relatează bbc.com.

Amy Schumer a născut un baiat. Anunțul a fost făcut de actriță pe rețeaua de socializare online Instagram. Aceasta a publicat o fotografie în care apare împreună cu soțul său, maestrul bucătar Chris Fischer, și noul membru al familiei.

Imaginea a fost însoțită de un mesaj prin care Schumer făcea trimitere la nașterea primului copil al ducesei Meghan de Sussex și al prințului Harry al Marii Britanii, care a fost anunțată în aceeași zi, luni. „22 PM. Ora la care bebelusul nostru regal s-a nascut”, a scris vedeta la prima imaginie publica a fiului sau.

Amy Schumer a nascut un baiat

Actrița americană a confirmat că este însărcinată în octombrie 2018. Atunci, ea a combinat vestea cu un anunț în care menționa candidații pe care urma să îi sprijine la alegerile pentru congresul SUA.

Schumer și soțul ei – cu care s-a căsătorit în februarie 2018 – au mai publicat atunci o imagine editată, în care chipurile lor au fost suprapuse peste cele ale ducesei Meghan și prințului Harry. Anunțul actriței venise în aceeași perioadă în care fusese confirmată sarcina ducesei de Sussex.

Amy Beth Schumer, în vârstă de 37 de ani, este actriță, scenaristă și regizoare. Ea este cunoscută în special pentru seria de comedie „Inside Amy Schumer”, difuzată de postul de televiziune american Comedy Central între 2013 și 2016. Actrița a fost nominalizată în 2016 la Globurile de Aur, pentru interpretarea din pelicula „Trainwreck/ O tipă…dezastru”.

In ce hal arata Amy Schumer de cand a ramas gravida?! Actrita s-a ingrasat enorm si este de nerecunoscut!

Publicat: 07 May. 2019, 15:07 Vedete
Pe aceeași temă