Adele a implinit 31 de ani si a inchiriat vila din filmul ‘Nasul’! Superpetrecerea a costat 100 de milioane de lire!

Publicat: 07 May. 2019, 14:54 Vedete

Cantareata si-a dorit sa isi rasfete invitatii, odata cu ziua ei de nastere. Vila pe care Adele a inchiriat-o costa o avere!

Adele a implinit 31 de ani, iar din acest motiv a vrut sa faca ceva cu totul special. Tocmai din acest motiv a inchiriat o vila din Beverlly Hills, unde s-au filmat scene din prima parte a filmului ‘Nasul’. Adele s-a despartit de sotul ei dupa 3 ani de mariaj

De asemenea, a ales „Marele Gatsby” ca tematica pentru petrecere ei, totul fiind pe gustul invitatilor. Pe lista s-au numarat nume grele de la Hollywood, cum ar fi Leonardo DiCaprio, care a venit alaturi de mama lui si tatal sau vitreg!

Adele a implinit 31 de ani si a organizat o super-petrecere!

Diva si-a dorit sa organizeze o astfel de petrecere, pentru a se putea bucura impreuna cu prietenii ei celebri de toata bogatia pe care a strans-o. De-a lungul ultimilor ani, vedeta a acumulat o avere impresionanta. Tocmai de aceea si-a si permis sa cheltuie 100 de milioane de lire, pentru petrecerea din Beverly Hills.

Adele a implinit 31 de ani si a inchiriat vila din filmul 'Nasul'

Adele a implinit 31 de ani, iar petrecerea a avut loc in seara de duminica, pe 5 mai. Invitatii au fost rugati sa isi lase telefoanele la intrare, iar la eveniment nu au avut voie sa intre nici paparazzi. Totusi, David Ward, tatal vitreg al lui Leo DiCaprio, a facut cateva marturisiri pe Instagram, noteaza cei de la The Mirror.

Barbatul a povestit ca petrecerea e una cat se poate de extravaganta. Mai mult decat atat, a comparat-o cu cea din filmul „Marele Gatsby”, in care joaca actorul. „Am celebrat-o pe Adele, la cea de a 31 a aniversare. A fost cea mai uimitoare si luxoasa dintre toate pe care le-am vazut cu aceasta tematica”, le-a povestit tatal vitreg al lui Leo DiCaprio internautilor.

Vila aleasa pentru evenimentul divei are 29 de camere si este foarte greu accesibila, pentru cei care isi doresc sa o inchirieze. Totusi, locatia i-a fost pusa la dispozitie cantaretei Adele, fara probleme, pentru suma uriasa de 100 de milioane de lire.

(sursa foto: jademillsestates.com)

Publicat: 07 May. 2019, 14:54 Vedete
Pe aceeași temă