Adele s-a despartit de sotul ei dupa 3 ani de mariaj. Ce probleme are cuplul

Publicat: 20 Apr. 2019, 11:24 News 3

Cantareata s-a casatorit cu Simon Konecki in 2016. Au impreuna un fiu, Angelo, pe care au promis sa il creasca impreuna. Cei doi vor divorta in curand.

Adele s-a despartit de sotul ei dupa 3 ani de mariaj. Cantareata in varsta de 30 de ani s-a casatorit cu Simon Konecki, in varsta de 45 de ani, in 2016. Cei doi au avut o relatie timp de 5 ani cand au decis sa faca pasul cel mare, informeaza mirror.co.uk.

Cei doi s-au casatorit in secret, dar au vorbit despre eveniment in 2017, la premiile Grammy. Vineri seara, reprezentantii oficiali ai cantaretei Adele au facut publica despartirea celor doi soti.

Adele s-a despartit de sotul ei dupa 3 ani de mariaj

  • „Adele si sotul ei s-au despartit. Au promis sa isi creasca fiul impreuna, cat mai frumos. Ca de obicei, cei doi cer dreptul la intimitate. Nu vor mai fi facute alte comentarii”, au marturisit oficialii lui Adele.

Adele este una dintre cele mai bune cantarete din lume. In 2016 s-a casatorit, dupa o relatie de 5 ani cu Simon Konecki. In anul 2012 a nascut un fiu frumos pe care l-au botezat Angelo. S-au mutat in Los Angeles unde au locuit patru ani impreuna. Artista vrea sa se mute inapoi in Londra. Adele, despre depresie si viata de mamica: „Daca relatia mea cu Simon sau cu Angelo nu ar merge bine, as anula tot ce fac. Viata mea este mult mai importanta”

Adele si Simon Konecki vor divorta

In ultimele 18 luni, artista a cautat case in Londra. A vizionat o vila superba cu 7 dormitoare, 7 bai si paza non-stop. Casa pe care a placut-o are pretul de pornire de 30 milioane de lire. Cu toate astea, Adele nu a semnat niciun act. Ramane de vazut ce pas va face in continuare cantareata! Adele, veste proasta pentru fanii ei. A luat decizia de care toti ne temeam… 🙁

Publicat: 20 Apr. 2019, 11:24 News 3
Pe aceeași temă