S-a spalat pe dinti si a murit dupa cateva minute. Lectia tragica pe care au primit-o parintii unei fetite de 11 ani :(

Publicat: 20 Apr. 2019, 00:14 Parenting

Copila s-a spalat pe dinti si a murit, iar in mod socant parintii micutei nu stiau ca ea este pusa in pericol, in vreun fel.

Momentele socante s-au petrecut in Statele Unite ale Americii. Fetita de 11 ani s-a spalat pe dinti si a murit. Totul spre groaza parintilor, care sunt acum devastati. Denise Saldate era alaturi de sora ei mai mare, iar cele doua fete se spalau impreuna pe dinti cand s-a intamplat totul.

Adolescenta de 15 ani a fugit disperata sa o anunte pe mama despre tot ce se intampla. Femeia a marturisit ulterior ca fiica ei avea buzele albastre si nu putea sa respire. A sunat de urgenta dupa o ambulanta, dar din pacate copila nu a putut fi salvata. Copil cu trei parinti biologici

Fetita de 11 ani s-a spalat pe dinti si a murit in cateva minte

S-a spalat pe dinti si a murit dupa cateva minute.

Fetita a murit la cateva minute dupa ce s-a spalat pe dinti, din cauza ca a suferit o reactie alergica. Pasta de dinti pe care o folosea era pe baza de lapte si i-a cauzat o criza puternica. A inceput sa aiba probleme de respiratie si la scurt timp nu a mai prezentat semnele vitale.

Medicii nu au mai putut face altceva decat sa constate decesul. Parintii micutei sunt acum devastati si au decis sa traga un semnal de alarma, in acest sens. Cei care au copii trebuie sa aiba grija sa citeasca mereu etichetele produselor de ingrijire pe care le folosesc cei mici.

Acestea pot contine ingrediente la care copiii sa fie alergici. Parintii micutei Denise a marturisit ca nu a vazut ca pe eticheta respectivei paste de dinti era trecut si laptele, ca unul dintre ingrediente. Fetita de 11 ani avea o intoleranta si fusese diagnosticata cu o astfel de alergie de la varsta de un an. Spitalul pentru copii in care pacientii merg in sala de operatie cu masini electrice de jucarie

„Spunea ca nu poate respira si avea buzele albastrui. Pasta de dinti i-a taiat practic oxigenul. Nu o putem aduce pe Denise inapoi, insa putem sa tragem un semnal de alarma”, a marturisit Monique, mama micutei.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 20 Apr. 2019, 00:14 Parenting
Pe aceeași temă