Incendiul de la Notre Dame indica sfarsitul lumii? Ce a prezis Nostradamus

Publicat: 19 Apr. 2019, 14:32 Life

Prezicerea lui Nostradamus a pus pe jar oamenii, care cred ca va veni sfarsitul lumii.

Tragedia de la Catedrala Notre Dame din Paris a marcat pe toata lumea, din toate colturile lumii, fiindca incendiul a distrus partial una dintre comorile lunii, cu o mare insemnatate istorica.

Insa ceea ce ingrijoreaza oamenii si mai mult este faptul ca majoritatea considera un semn de rau augur si chiar inceputul sfarsitului lumii acest incendiu, din cauza spuselor lui Nostradamus. Video nemaivazut cu Catedrala Notre-Dame dupa incendiu.

Incendiul de la Notre Dame indica sfarsitul lumii?

Incendiul de la Notre Dame indica sfarsitul lumii

Adeptii lui Nostradamus au identificat un pasaj special în Centuria VIII, catrenele 59-60, unde se crede ca intr-un catren se vorbeste chiar despre „templul sfant” care va fi pradat, Franta ajungand o tara ruinata”.

Mai exact, prezicerea lui Nostradamus suna cam asa: „Capul lui Berbec, Jupiter si Saturn, Dumnezeul vesnic, ce schimbari se pot astepta? Dupa un secol lung, raul se va intoarce. Franta si Italia, cate emotii vor trai?”, potrivit evz.ro.

Nostradamus este unul dintre cei mai renumiti profeti, care a daruit lumii multe cuvinte de aur  si preziceri importante. A inceput sa publice lucrari in 1555, prezicand extrem de corect multe evenimente importante din istoria omenirii.

Vezi si Imaginea lui Iisus in flacarile de la Notre-Dame.

Publicat: 19 Apr. 2019, 14:32 Life
Pe aceeași temă