S-a aflat ce scrie in biletul de externare al Andreei Balan. Artista a facut totul public

Publicat: 19 Apr. 2019, 12:06 Vedete

Andreea Balan a scapat in sfarsit de toate complicatiile de dupa nastere iar acum se simte mai bine ca oricand.

Vrand sa fie total transparenta cu fanii ei, vedeta a decis sa faca public biletul de externare, pentru a alunga toate zvonurile legate de ce s-a intamplat in timpul nasterii micutei sale, dar si la operatiile de dupa.

Se pare ca artista a suferit o scadere a frecventei cardiace sub 60 de batai pe minut si chiar a suferit pierderi de memorie dupa ce s-a trezit, fiind debusolata.

„Am aici biletul de externare din 8 martie, adică la 4 zile după cezariană. Este cel mai important bilet de externare pentru că au mai fost, după aceea, încă două intervenții dar acele bilete de externare sunt mult mai simple.

S-a intervenit pentru înlăturarea hematoamelor. În schimb, acest bilet de externare este cel mai important de la cezariană. Și aici scrie negru pe alb ce s-a întâmplat, dom’le în ziua aceea fatidică de 4 martie?

Așadar, dragilor, ”pacienta în vârstă de 35 de ani se internează în clinică cu diagonsticul IIGIIP, sarcină în 38 de săptămâni, făt viu unic, prezentație craniană, uter cicatricial pentru asistență la naștere”. Ce-o fi însemnând astea… ei știu…

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Apr. 2019, 12:06 Vedete
Pe aceeași temă