Drama Anei Morodan! S-a mutat in Bucuresti cu doar 200 de lei in buzunar

Publicat: 19 Apr. 2019, 09:45 Vedete

Ana Morodan a povestit cu sinceritate cat de greu i-a fost sa se puna pe picioare si sa reuseasca in viata.

In momentul in care a venit in Bucuresti, Ana avea in buzunar doar 200 lei, si i-a luat multi ani ca sa reuseasca sa faca ce si-a propus, cu multa munca, ambitie si perseverenta.

„M-am mutat în Bucureşti cu 200 de lei în buzunar şi m-am mutat în primul an de şapte ori, îmi era foarte greu. Nu puteam să plătesc chiria. Era o dramă pentru mine şi o angoasă. Am început să-mi spun atât de tare că nu contează dacă porneşti dintr-o garsonieră, nu contează că nu porneşti dintr-o vilă.

Vreau să zic asta la o cameră la care mă vede toată lumea şi vreau să vorbesc asta pentru orice tânăr şi pentru orice antreprenor la început, pentru orice copil care porneşte în viaţă. Nu ai nevoie de un iubit bogat, de părinţi bogaţi.

Singurul lucru pe care mi l-am spus a fost că trebuie să mă simt bine într-o rochie şi pot să cuceresc lumea… Să fii antreprenor, să fii femeie… e greu!

Poţi să reuşeşti dacă nu uiţi de câte ori cazi şi că de multe ori, o rochie care poate să coste 30 de lei, să fie de la second hand… îţi ţine loc de casă. Viaţa înseamnă să te adaptezi” a spus Ana Morodan, potrivit Libertatea.

Continuarea articolului »

Publicat: 19 Apr. 2019, 09:45 Vedete
Pe aceeași temă