Barbatul-vampir a facut prima victima in 2019! A omorat o tanara fara mila. Cum arata ucigasul

Publicat: 18 Apr. 2019, 16:33 Life

Tanara a fost gasita fara suflare in apartamentul sau. Cel care se crede ca a ucis-o cu bestialitate era chiar iubitul ei.

Andrey Gorbatyuk este barbatul-vampir care si-a facut prima victima in acest an. Acesta ar putea sta foarte multi ani in spatele gratiilor, daca se va dovedi ca e vinovat. Momentele socante s-au petrecut in Ternopil, din Ucraina.

Tatyana Podvashetskaya, cea care a fost gasita moarta, fusese vizitata de catre barbatul care se crede un vampir in carne si oase. El si-a facut si anumite modificari ale chipului, pentru ca aparitia sa sa fie mai „autentica”.

Barbatul-vampir, prima victima din 2019!

In realitate, barbatul-vampir arata in mod infiorator. Cei care il cunosc l-au descris drept un „demon”, din pricina infatisarii sale. Tanarul si-a pus colti falsi, si-a modificat pupilele ochilor, alaturi de piercinguri in fata.

Barbatul-vampir a facut prima victima in 2019

Cea pe care a ucis-o avea varsta de 27 de ani si lucra ca artist la un salon de tatuaje din respectivul oras din Ucraina. Atacatorul sau a fost retinut deja de catre politie. Anchetatorii incearca acum sa isi dea seama de modul in care femeia a fost ucisa.

Asta deoarece avea atat rani dupa ce a fost injunghiata, dar si urme de muscaturi la nivelul gatului. Nu se stie exact ce s-a intamplat intre ei, insa Tatyana a fost gasita intr-o imensa balta de sange, fara suflare. Doar barbatul-vampir, Andrey Gorbatyuk, a vizitat-o in seara in care politia presupune ca a fost ucisa.

Intre cei doi tineri ar fi existat o relatie bizara, multi spunand ca femeia era intr-o relatie cu cel care se crede vampir. Mai mult, acesta a ales sa isi despice limba in doua, pentru a semana cat mai bine cu o creatura.

Tatuajele pe care le avea facute la nivelul ochilor ar fi fost executate chiar de victima. Tanara din Ucraina avea o specializare in medicina, urmand sa devina ginecolog, dar a abandonat aceasta cariera si a inceput sa lucreze ca artist intr-un salon de tatuaje.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 18 Apr. 2019, 16:33 Life
Pe aceeași temă