Oamenii vor sa fie vesnic tineri si apeleaza la o metoda socanta care impiedica imbatranirea! De ce pun in practica ceva inspirat de vampiri!

Publicat: 26 ian. 2019, 10:34 Autor: madalina m. Beauty & Style

Ideea de elixir al tineretii a reprezentat mereu o dorinta a multor femei din intreaga lume si s-ar parea ca procesul de intinerire poate fi dobandit si altfel.

O metoda socanta care impiedica imbatranirea este pusa in practica tot mai des. O clinica din Statele Unite ale Americii are lunar sute de clienti care vor sa fie tineri cat mai mult timp.

Tocmai de aceea, clinica „Ambrosia” ofera transfuzii de sange tanar. Insa, doar adultii de peste 30 de ani se pot inscrie pe lista, incat sa primeasca acest tratament ce se vrea a fi revolutionar.

metoda socanta care impiedica imbatranirea

In mod socant, totul a fost inspirat de povestile si legendele cu vampiri! Despre aceste creaturi mitologice se spune ca obisnuiau sa consume sange uman, pentru a putea sa isi recapete tineretea si vitalitatea. S-ar parea ca un asemenea efect au incercat si specialistii din SUA sa recreeze pentru clientii lor.

Compania care pune la dispozitie metoda socanta care impiedica imbatranirea doar in cateva orase din Statele Unite, avand 6 sedii unde se realizeaza transfuziile de sange tanar. Adultii care isi doresc sa se simta mai tineri, desi sunt perfect sanatosi, pot primi tratamentul care i-a socat pe multi.

Metoda socanta care impiedica imbatranirea

Plasma sanguina reprezinta partea lichida a sangelui, ce contine proteine esentiale pentru mentinerea unei bune sanatati generale a organismului. Totodata, in majoritatea cazurilor, pacientii care sufera de arsuri, insuficienta hepatica sau infectii grave au nevoie sa primeasca transfuzii sanguine. Insa, compania americana le pune la dispozitie acest lucru tuturor celor care vor sa incerce metoda controversata, noteaza mediafax.ro.

metoda socanta care impiedica imbatranirea

„Ambrosia” a fost fondata cu trei ani de zile in urma, de catre Jesse Karmazin. Adultii cu o varsta de minim 30 de ani pot primi transfuzii de sange de la diversi donatori, ce au intre 16 si 25 de ani! Multe persoane s-au aratat curioase de tratamentul revolutionar. Metoda socanta care impiedica imbatranirea costa 8.000 de dolari pentru un litru de plasma, si 12.000 de dolari pentru doi litri.

Compania americana care si-a inspirat tratamentul din povestile cu vampiri spune ca a realizat un studiu, in 2017, cu privire la efectele benefice ale metodei. Mai ales asupra persoanelor in varsta. Insa, pana in prezent nu exista dovezi stiintifice clare care sa ateste faptul ca transfuziile de sange tanar pot preveni procesul de imbatranire.

Publicat: 26 ian. 2019, 10:34 Autor: madalina m. Beauty & Style
Pe aceeași temă