Femeia asta arata demential si nu isi tradeaza deloc varsta! Peste 100 de barbati tineri incearca sa o cucereasca in fiecare luna. Nici n-o sa ghicesti cati ani are de fapt

Publicat: 28 mart. 2018, 22:30 Autor: madalina m. Life

Femeia nu isi tradeaza absolut anii pe care ii are in realitate.

Mai mult, femeia arata si acum ca la 20 de ani, desi a depasit de multa vreme aceasta varsta. Mamica din Statele Unite ale Americii a marturisit ca e asaltata in fiecare luna de invitatii din partea barbatilor mult mai tineri, care incearca sa o cucereasca.

De asemenea, ea a reusit sa devina foarte cunoscuta si pe retelele sociale, inca din primele momente de cand si-a facut un profil pe un site dedicat in special oamenilor frumosi si „elitei”.

Femeia asta arata demential si nu isi tradeaza deloc varsta

Tanya Jaksha pare sa nu isi arate absolut deloc varsta reala si parca a descoperit elixirul tineretii. Datorita aspectului sau fizic, femeia a mai marturisit ca e asaltata mai mereu de mesaje in care i se spune cat e de frumoasa si de cele mai multe ori complimentele vin din partea barbatilor cu mult mai tineri decat ea.

Totusi, in momentul in care le dezvaluie varsta celor care sunt interesati sa iasa cu ea la intalniri, acestia raman mai mereu surprinsi. Asta deoarece femeia are de fapt 50 de ani si se mandreste cu acest lucru. Printre trucurile sale pentru a arata demential se regaseste si foarte multa odihna.

In viata de zi cu zi, ea trateaza faptul ca nu pare sa imbatraneasca ca pe un soi de „sport”. Pana acum a acceptat si cateva dintre propunerile primite din partea barbatilor si a avut parte de intaliniri inedite.

Femeia asta arata demential si nu isi tradeaza deloc varsta

Tanya Jaksha a povestit ca a fost condusa peste tot intr-o limuzina, dar si ca un alt barbat i-a oferit un card de credit pentru a face cumparaturi. In fiecare luna ea primeste peste 100 de mesaje din domnilor care isi doresc sa ii atraga cumva atentia.

In plus, femeia a marturist ca in familia sa niciodata nu a fost ea considerata cea mai frumoasa, ci sora ei. Originara din Omaha, in statul american Nebraska, Tanya Jaksha a mai povestit ca si-a facut un cont pe site-ul „Beautiful People” in 2011, dar ca nu i-a acordat prea multa atentie, fiindca la scurt timp s-a logodit.

Din momentul in care a fost iarasi singura, femeia a inceput sa acorde tot mai multa atentie si felului in care arata. „Am avut foarte multe aventuri. Un tip mi-a trimis la un moment dat o limuzina, desi eram in alt stat fata de el. A aranjat sa ma cazez la un hotel de lux si m-a dus la petrecerea de Craciun data de firma lui. Apoi mi-a inmanat un cec in alb pentru a cumpara cadouri pentru toate femeile din companie. A fost foarte amuzant”, a povestit femeia de 50 de ani.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 28 mart. 2018, 22:30 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă