EXCLUSIV | Dinu Maxer, sărbătorit cu fast în Dubai. Cât de îndrăgostit este de Magdalena Chihaia: „Este ceva serios”

Publicat: 01 dec. 2023, 15:26 Autor: Dora Bazavan Vedete

Am înțeles că lui Dinu Maxer îi plac brunetele și radiază lângă ele.

Am înțeles că lui Dinu Maxer îi plac brunetele și radiază lângă ele.

Pe 27 noiembrie, Dinu Maxer a schimbat prefixul și  a împlinit frumoasa vârstă de 50 de ani. După o petrecere la București, Maxer și iubita lui, Magdalena Chihaia, au plecat să îl sărbătorească pe Dinu în Dubai, alături de fiul cel mare al artistului, Andreas, și s-au bucurat toți trei și de o experiență unică în deșert, acolo unde au mai fost într-o altă formulă, în timp ce era fericit cu Deea, dar parcă întotdeauna este frumos.

Dinu Maxer, sărbătorit cu fast în Dubai

Și Deea Maxer, fosta soție  a lui Dinu, s-a întors recent din Dubai, acolo unde s-a transformat în agent imobiliar și a început să vândă proprietăți de sute de mii de euro.

De când este într-o relație cu Magdalena Chihaia, Dinu Maxer parcă se plimbă și mai mult. Cei doi au mai fost împreună în Dubai și de acolo s-au întors îndrăgostiți și și-au dat relația pe față.

Reporterii Ciao.ro au fost curioși să afle cât de îndrăgostiți sunt cei doi, Dinu și Magda, unul de celălalt.

Cel puțin Magda, iubita lui Dinu, ne-a asigurat pentru Ciao.ro, că este exact ce trebuie între ei: „Relația noastră este foarte frumoasă și evoluează foarte frumos!”, ne-a declarat femeia din viața lui Dinu Maxer.

„Relația evoluează în toate sensurile, recent am devenit virali cu piesa noastră pe internet, am jucat pentru prima oară într-o piesă scrisă de Magdalena, o piesă pentru copii dar pusă în scenă de actori cu studii. Am fost Harap Alb. Andreas a participat la realizarea acelei piese, Magda chiar l-a prezentat ca fiind directorul muzical al spectacolului.

„El era deja actor, eu doar am văzut ceea ce nu au văzut ceilalți!”, ne-a declarat Magdalena Chihaia, încântată de iubitul său.

Bat sau nu clopote de nuntă anul viitor?

Dacă e rost de nuntă între cei doi iubiți anul viitor, având în vedere că relația lor evoluează frumos și intens, artistul nu bagă mâna în foc.

„Despre nuntă, copii și tot ce ține de partea asta se gândește toată lumea în jurul nostru, mai puțin noi! Noi ne bucurăm de primele momente ale relației, de cunoaștere, de surprize, de zâmbete, de mângâieri, probabil că o să ajungem să ne gândim și la asta dar nu acum”, a spus, hotărât, Dinu Maxer.

I-a plăcut totul la el

Atunci când l-a văzut pe Dinu Maxer, iubita lui a admirat absolut totul la el.

„La Dinu mi-a plăcut totul, începând de la aspectul fizic până la tot ceea ce reprezintă Dinu ca om și ca artist”, ne-a declarat actrița și dansatoarea împătimită de salsa.

Dar ce i-a plăcut lui Dinu Maxer prima dată la iubita sa brunetă, Magdalena?

„Ea m-a cucerit prima dată ca și prietenă, ceea ce este foarte greu pentru că e greu să ai o relație de prietenie cu o femeie. M-a cucerit cu viziunea ei, cu altruismul ei, cu talentul ei și cu dorința de a face lucruri pe care eu nu știu să le fac și atunci, având un drum comun, noi ne-am unit înainte spritual și după aceea fizic”, mărturisește și Dinu Maxer.

Când Magdalena Chihaia se uită la Dinu îl vede ca pe viitorul ei soț? Ne-am mai întrebat extrem de curioși!

„Păi din prima l-am văzut că altfel nu cred că intrăm într-o relație cu Dinu, dacă nu considerăm că este ceva serios!”, spune, la fel de hotărâtă, iubita artistului de la Axxa.

Își fac cadouri frumoase unul altuia

Magdalena Chihaia o să își amintească mereu cu plăcere de primul cadou pe care i l-a făcut iubitul său, Dinu Maxer.

„Da. Primul cadou pe care mi l-a făcut Dinu, fără să conștientizeze, este un bărbat foarte romantic… Eram într-o zi acasă la Dinu, în studioul lui, moment în care mi-a cântat „Love story”, el neștiind că este una dintre melodiile mele preferate, așa că m-au trecut toți fiorii. Este chiar melodia pe care eu îmi fac apariția în spectacol la un moment dat.

Dinu și Deea Maxer s-au întâlnit la botezul nepoatei artistului

Dinu Maxer a mers cu iubita lui la botezul nepoatei sale. Acolo s-a întâlnit cu fosta lui soție, Deea, care era acompaniată de iubitul său, Robert Drilea. Așadar, cei patru au stat atunci în aceeași încăpere cu ocazia unui eveniment fericit care a avut loc în viața și familia lui Maxer.

“Am stat în aceeași încăpere la botezul nepotelei mele… Părinții nu divorțează niciodată, asta e puțin mai greu de acceptat de către parteneri, dar Magda a devenit prietena lui Andreas, cea mică o adoră. Este o relație atât de nomală și frumoasă încât sunt fericiți”, ne-a mai împărtășit Dinu Maxer pentru Ciao.ro, fericit și mulțumit că la cei 50 de ani ai săi proaspăt împliniți are o relație frumoasă lângă o femeie matură și înțeleaptă.

Publicat: 01 dec. 2023, 15:26 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă