Jason Momoa, schimbare radicala de look! Este de nerecunoscut! Milioane de femei sunt socate de cum arata acum! VIDEO

Publicat: 18 apr. 2019, 17:05 Autor: D. C. Vedete

Toate femeile care il adorau pentru modul in care arata vor avea un soc. Ultima data cand nu a avut barba a fost acum 7 ani.

Jason Momoa, schimbare radicala de look! Unul dintre cei mai in voga actori ai momentul tocmai a renuntat definitiv la imaginea de macho si si-a ras barba. Este look-ul cu care a cucerit milioane de femei dupa interpretarea rolului lui Khal Drogo din Game of Thrones.

Jason Momoa si-a ras barba intr-un scop nobil iar acum arata de nerecunoscut. A devenit celebru dupa rolul lui Khal Drogo din Game of Thrones iar mai apoi a rupt box office-ul cu filmul Aquaman iar dupa aceste productii a reusit sa fie adorat de milioane de femei pentru modul in care arata.

Jason Momoa, schimbare radicala de look VIDEO

Cu parul lung si barba lui neingrijita Jason Momoa a frant multe inimi in ultimul an. Actorul are 39 de ani iar acum a acceptat sa isi rada definitiv barba pentru a promova o campanie care ii indeamna pe oameni sa recicleze.

Ultima data cand s-a ras a fost acum 7 ani in 2012. In timp ce scapa de barba lui care l-a facut celebru, isi ia adio si de la rolurile sale din Game of Thrones si Aquaman. Jason a ales sa faca asta pentru sanatatea planetei si pentru a le atrate oamenilor atentia asupra importantei pe care o are reciclatul mai ales cel selectiv.

„Fac asta doar ca sa atrag atentia unui fenomen foarte important. Plasticul ne omoara planeta”, le-a spus el fanilor sai care il urmareau in timp ce facea asta. Comentariile de la filmuletul sau postat pe Youtube au fost dintre cele mai diverse. In general fanii lui au fost socati de decizia lui si au spus ca este de nerecunoscut modul in care arata acum.

Publicat: 18 apr. 2019, 17:05 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×