Jason Momoa este frumos, celebru și extrem de sexy. Dar știi cum arată soția lui Aquaman? Este mult mai în vârstă!

Publicat: 14 Nov. 2019, 12:17 News 3

Jason Momoa e unul dintre actorii extrem de iubiți și de apreciați în cetatea filmului, după celebrul Aquaman suspinând mii de femei.

Deși este adorat de mii de fane, inima lui Jason Momoa aparține unui singure femei, soția sa, cu care are doi copii. Povestea celor doi este una impresionantă, Jason văzându-și prima oara soția când avea 8 ani! Cei doi formează un cuplu din 2005 și au împreună doi copii: o fiică pe nume Lola (11) și un fiu, Nakoa-Wolf (9).

Celebrul actor din Aquaman a declarat că a fost îndrăgostit de Lisa Bonet, încă din copilărie.  „A fost mai mult decât dragoste la prima vedere. Când aveam opt ani, am văzu-o la TV și am spus: „Mami, o vreau pe fata asta!”. Era ca și când aș fi zis: „te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine. Sunt cel mai bun stalker”, a povestit Jason Momoa.

Jason Momoa este frumos, celebru și extrem de sexy

Jason a cunoscut-o pe Lisa prin intermediul unor prieteni comuni, într-un club de jazz. „M-am întors și am văzut-o cum vine spre mine și îmi spune că o cheamă Lisa. M-am uitat spre prietenul meu și simțeam cum ardea totul în mine, parcă aveam artificii în stomac”, a dezvăluit Jason Momoa.

Apoi, cei doi au ieșit împreună să bea o bere, iar mai departe totul este istorie! Cei doi au o relație minunată de aproape 13 ani și s-au căsătorit în octombrie 2017.

Publicat: 14 Nov. 2019, 12:17 News 3
Pe aceeași temă