Jason Momoa a spus da! Cu ce rol îşi va surprinde fanii

Publicat: 07 Jul. 2020, 13:15 Vedete

Jason Momoa îi va da voce celebrului om de zăpadă Frosty The Snowman în live-action-ul celor de la Warner Bros și Stampede Ventures.

Jon Berg și Greg Silverman vor produce filmul împreună cu Geoff Johns, Roy Lee și  Momoa. Berg și Silverman au fost executivii seniori ai Warner Bros care au ajutat la conturarea francizei Aquaman cu James Wan regizor.

David Berenbaum, care a lucrat cu Berg la Elf, va scrie scenariul.

“Știm cu toții că Jason este eu un om excepțional, care emană dragoste, compasiune și are o legătură puternică cu natura — și toatea acestea se regăsesc în spiritul Crăciunului și al lui Frosty”, a declarat Silverman.

Jason Momoa are sute de mii de fane dar îi este fidel unei singure femei

Jason Momoa e unul dintre actorii extrem de iubiți și de apreciați în cetatea filmului, după celebrul Aquaman suspinând mii de femei.

Deși este adorat de mii de fane, inima lui Jason Momoa aparține unui singure femei, soția sa, cu care are doi copii. Povestea celor doi este una impresionantă, Jason văzându-și prima oara soția când avea 8 ani! Cei doi formează un cuplu din 2005 și au împreună doi copii: o fiică pe nume Lola (11) și un fiu, Nakoa-Wolf (9).

Celebrul actor din Aquaman a declarat că a fost îndrăgostit de Lisa Bonet, încă din copilărie.  „A fost mai mult decât dragoste la prima vedere. Când aveam opt ani, am văzu-o la TV și am spus: „Mami, o vreau pe fata asta!”. Era ca și când aș fi zis: „te voi urmări toată viața mea și voi pune mâna pe tine. Sunt cel mai bun stalker”, a povestit Jason Momoa.

Jason a cunoscut-o pe Lisa prin intermediul unor prieteni comuni, într-un club de jazz. „M-am întors și am văzut-o cum vine spre mine și îmi spune că o cheamă Lisa. M-am uitat spre prietenul meu și simțeam cum ardea totul în mine, parcă aveam artificii în stomac”, a dezvăluit Jason Momoa.

Apoi, cei doi au ieșit împreună să bea o bere, iar mai departe totul este istorie! Cei doi au o relație minunată de aproape 13 ani și s-au căsătorit în octombrie 2017.

Publicat: 07 Jul. 2020, 13:15 Vedete
Pe aceeași temă