El are 69 de ani si ea 24 de ani si se iubesc nebuneste! Baiatul lui a fost la scoala cu actuala lui sotie! Au un copil de un an impreuna! VIDEO

Publicat: 18 apr. 2019, 16:38 Autor: D. C. Life

Dragostea e oarba si nu are varsta, dar se pare ca in cazul lor lucrurile sunt putin duse la extrem. Chiar si asa cei doi au impreuna un copil de un an.

El are 69 de ani si ea 24 de ani si se iubesc nebuneste! Cei doi indragostiti sunt impreuna de 4 ani de cand ea avea 20 de ani si el 65 iar acum au impreuna un copil de 1 an si se iubesc mai mult ca niciodata.

Povestea lor de iubire va schimba cu siguranta o gramada de prejudecati. Don Walper are 69 de ani si ar putea la fel de bine sa-i fie bunic iubitei lui, Stefani in varsta de doar 24 de ani. Sunt impreuna de 4 ani in ciuda tuturor celor care le-au spus ca nu este deloc normala relatia lor iar acum au si un copil mic. Cel mai ciudat moment din relatia lor a fost atunci cand ea si-a dat seama ca a fost colega de scoala cu fiul lui din prima casatorie.

Cel mai ciudat episod din relatia lor a fost unul in care cei doi stateau imbratisati in pat, erau impreuna de cateva luni, iar Don a inceput sa-i povesteasaca lui Stefani despre viata lui. Atunci el i-a spus ca a mai fost casatorit timp de 5 ani si ca a avut un fiu. Cand ea a cerut mai multe detalii si a pus cateva intrebari despre baiatul lui si-a dat seama ca il cunoaste si ca au fost colegi de scoala.

El are 69 de ani si ea 24 de ani si se iubesc nebuneste!

„Inainte sa-l intalnesc pe Don locuiam singura si schimbam o multime de joburi pana cand mi-am gasit un job la un pub si l-am intalnit pe el. Don venea in acel pub aproape in fiecare zi dupa munca sa bea o bere si sa se relaxeze. Pentru mine cel mai bun lucru in relatia cu Don este sexul: la 2 dupa masa, la 5 dupa masa, inainte de cina, dupa cina, pe balcon peste tot. Nu dureaza 2 secunde, stie ce face si este de fiecare data diferit.” a declarat Stefani.

„Toata lumea crede ca sunt materialista si urmaresc banii lui, dar l-am tot intrebat mereu unde sunt banii si se pare ca nici el nu stie. In general oamenii ma jignesc pe mine mai mult decat pe el pentru relatia noastra.” a mai continuat ea.

Publicat: 18 apr. 2019, 16:38 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă