Marinela Chelaru a ajuns de nerecunoscut! A slabit enorm si a imbatranit mult! Cum arata acum la un an de la operatia la inima?!

Publicat: 18 Apr. 2019, 12:21 News 3

In vremurile bune era una dintre cele mai amuzante actrite de comedie dar acum are fruntea plina de riduri si pare mult mai imbatranita.

Marinela Chelaru a ajuns de nerecunoscut! A slabit enorm si a imbatranit! Marinela Chelaru a fost una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania in anii 90 si chiar si la inceputul anilor 2000. Acum cariera ei au apus si au inceput sa apara probleme de sanatate.

Anul trecut, Marinela Chelaru a fost operată în urmă cu aproape jumătate de an după ce a suferit un infarct. Însă după atâtea luni, actrița se simte din ce în ce mai rău ți se confruntă cu mari probleme de sănătate. La cei 60 de ani ai sai Marinela Chelaru este slabita si are mari probleme cu tensiunea. Invitata la Rai da Buni, emisiunea lui Mihai Morar, Marinela a aparut extrem de obosita si imbatranita si a recunoscut in continuare ca ia pastile de tensiune si se teme foarte mult de ce i s-ar putea intampla.

Anul trecut imediat dupa operatie Marinela Chelaru era impacata cu problemele ei de sanatate si declara in direct la TV: „Acum mă simt mai rău decât după operație am făcut infarct și am făcut operație pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu.”

Marinela Chelaru a ajuns de nerecunoscut

Acum insa la aproape 1 an de la operatie se pare ca trebuie in continuare sa slabeasca si mai mult pentru ca kilogramele ii ameninta in continuare sanatate iar problemele ei de inima si de tensiune ar putea fi ameliorate cu cateva kilograme in minus.

„Eu ma simt bine dar am ramas speriata. M-au si speriat doctorii ca mi-au zis ca dureaza recuperarea 1 an de zile. Eu nu simt nimic, nici bine, nici rau. Doctorita mea e foarte multumita. Mai ma ia asa tensiunea cand ma gandesc. Stau cu aparatul de tensiune langa mine zi de zi. Nu sunt nici vreo slabuta, mai trebuie sa mai dau jos. Mananc regim dar simt nevoia sa il completez cu dulciuri. Daca eu las dulciurile, stii cum ma fac? Am mancat o bucata de cozonac si mi-a tras-o frumos asa. Am mancat-o cu o pofta dupa care imi venea sa vomit. Am intrat in panica.” a povestit Marinela Chelaru la Rai da Buni.

Publicat: 18 Apr. 2019, 12:21 News 3
Pe aceeași temă