Bona bebelusului regal. Meghan Markle a luat o noua decizie controversata! De ce vrea sa rupa traditia

Publicat: 18 Apr. 2019, 20:38 Vedete

Toate pregatirile pentru venirea pe lume a primului copil al cuplului Meghan si Harry sunt pe ultima suta de metri.

Desi nu a nascut inca, Meghan Markle vrea sa se asigure ca micutului sau micutei sale nu ii va lipsi nimic. De aceea, bona bebelusului regal va fi selectata in mod special. Ducesa de Sussex are in plan sa rupa iarasi sirul de traditii de la Palat.

Dupa ce a anuntat ca nu va naste in acelasi spital precum Kate Middleton, sotia lui Harry a decis ce caracteristici trebuie sa aiba dadaca copilului sau. S-ar parea ca bona bebelusului regal ar putea sa nu fie o femeie!

Bona bebelusului regal va fi americana!

Meghan vrea sa incalce regulile, dar o face pentru ca asa considera ca trebuie sa isi creasca si educe copilul. Multi dintre fani i-au apreciat spiritul nonconformist, mai ales ca e vorba de obiceiuri si traditii de la Casa Regala, vechi de zeci sau chiar sute de ani.

Bona bebelusului regal. Meghan Markle a luat o noua decizie controversata

S-ar parea ca cel mai nou membru al familiei lor va avea o dadaca originara din Statele Unite ale Americii. Dorinta Ducesei de Sussex este sa aiba o relatie mai apropiata cu dadaca bebelusului regal si sa nu o perceapa ca pe o angajata in uniforma. Asa s-ar intampla daca ar alege o bona impusa de familia regala.

In acest sens, Meghan si Harry deja au purtat discutii cu o agentie de recrutare. Totul pentru a gasi cea mai buna varianta, care sa o multumeasca pe viitoarea mamica. Cei doi vor ca bona bebelusului regal sa poata incepe munca in urmatoarele trei luni de zile.

Cat va castiga bona bebelusului regal!

Potrivit unei surse din interiorul Casei Regale, Ducesa de Sussex si-a impus clar preferintele. Ea le-a spus celor de la agentia de recrutare ca vrea o bona americana si nu una britanica. Meghan nu si-a ascuns niciodata radacinile americane, ba din contra.

„Pentru ea este important acest lucru si nu s-a ferit niciodata sa recunoasca cat este de mandra de originile sale americane. Ei sunt dornici sa exploreze si posibilitatea unei bone barbat. Persoana pe care o vor angaja va castiga pana la 70.000 de lire in fiecare an, in functie de experienta sa”, a declarat sursa.

Pana acum, dadacele alese de membrii familiei regale britanice proveneau in special de la Norland Collage. Cele specializate in ingrijirea copiilor sunt usor de recunoscut, avand o uniforma cafenie, cu o palarie asortata.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 18 Apr. 2019, 20:38 Vedete
Pe aceeași temă