Sfârșitul Lumii va veni în 2020! Totul va începe azi!

Publicat: 09 Feb. 2020, 14:53 Life
Sfârșitul Lumii va veni în 2020! Totul va începe azi!

Catrenele lui Nostradamus au fost redactate în anul 1555, dar încă fascinează lumea, mai ales că foarte multe din profețiile sale s-au adeverit.

Pentru anul 2020, Nostradamus a prezis începutul Apocalipsei, cu alte cuvinte sfârșitul lumii. Astrologul a scris în catrenele sale despre incendii devastatoare, creșterea nivelului mărilor și inundații fără precedent.

Una dintre profeții se referă la declanşarea unui război. În catren se vorbește despre Orașul lui Dumnezeu, unde, doi frați vor începe un război pe viața și pe moarte. Haosul și focul vor distruge orașul. Specialiştii considera că ar putea fi vorba despre un război declanșat în Orașul Sfânt, scrie efemeride.ro.

Totodată, Nostradamus a anunțat pentru 2020 producerea unui mare cutremur.  Predicţiile descriu producerea unui cutremur mare în America, pe coasta de vest. Cutremurul va produce o catastrofă geologică imensă. Acest lucru se va întâmpla data viitoare când Mercur este retrograd în Rac (între 18 iunie și 12 iulie).

Și în europa va fi un mare seism, care se va produce în Turcia, potrivit acestuia.

Mai mult decât atât, Nostradamus a precizat că dezastrul ar putea începe în prima duminică cu lună plină a lunii februarie a anului 2020. Azi este duminică, 9 februarie 2020, lună plină.

Publicat: 09 Feb. 2020, 14:53 Life
Pe aceeași temă