Spitalul pentru copii in care pacientii merg in sala de operatie cu masini electrice de jucarie si se distreaza de minune! VIDEO

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:58 Parenting

In spitalele din Romania nu sunt nici macar medicamente sau conditii minime pentru ca pacientii copii sa fie ingrijiti in siguranta.

Spitalul pentru copii in care pacidentii merg in operatie cu masini electrice de jucarie! In SUA, medicii fac totul pentru ca micutii pacienti sa fie cat mai fericiti. „Doctors Medical Center” din Modesto, California este spitalul din SUA unde copiii care sunt internati aici se simt exact ca niste copii nu ca pacienti.

Managerii spitalului au decis sa cumpere doua masini de jucarie cu care copiii sa se plimbe pe holurile spitalelor si in drum spre salile de operatie pentru a le creste buna dispozitie si a le reduce nivelurile de stres atunci cand sunt departe de parintii lor. Un Volskwagen roz si un Mercedes negru sunt masinile cu care copiii se plimba prin spital.

Imaginile cu ei au devenit virale si acum toata lumea se bucura de atentia pe care medicii le-au acordat-o copiilor. „Se vede imediat ca nu mai sunt stresati si suparati din momentul in care se urca in masina” a spus una dintre asistentele care se ocupa de „parcul auto” al spitalului.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:58 Parenting
Pe aceeași temă