Povestea unui copil de 13 ani te va emotiona. A lasat un jurnal, stiind ca mai are putin de trait

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:19 Life
Povestea unui copil de 13 ani te va emotiona. A lasat un jurnal, stiind ca mai are putin de trait

Jurnalul "30 de secunde pana în Rai, iar lumea vrea sa mai stai" apartine unui copil care s-a stins din viata.

Cristi este copilul care n-a putut sa supravietuiasca cumplitei boli si s-a stins din viata, insa impacat cu situatia, pentru ca a avut alaturi o persoana minunata care l-a sustinut non-stop.

Baiatul de 13 ani a fost ingrijit de o femeie care l-a luat din spitalul in care l-au abandonat parintii naturali. Adelina, femeia care l-a salvat, a luptat alaturi de el pentru ca era grav bolnav, motiv pentru care parintii naturali l-au abandonat.

Adelina citeste des gandurile lasate de baiat in jurnalul sau, unde a povestit drama prin care a trecut si felul in care a reusit sa ramana impacat cu finalul care-l asteapta.

Povestea unui copil de 13 ani te va emotiona

„În primele luni refuza să îşi amintească că acolo a fost locul unde a fost deşi, îmi arăta ”uite acolo am stat” apoi a devenit aşa o parte din ceea ce ne face speciali, ”de ce m-ai ales tu pe mine şi spune-mi cum a fost ziua aia”.

Era speriat să nu îi iau adidașii, pentru că el crescând în secția de terapie intensivă, era ritualul, aşa îl descălţai şi îl puneai în pat, era ritualul de abandon şi dormea încălțat.

Te rupe durerea, e momentul ăla în care te trezeşti dimineaţă şi în care a fost o liniște. După Cristi ăla al meu urla în faţa mea şi urlam şi eu, şi au venit şi cei de la ambulanţă şi am momentul ăla atât de clar.

Și l-au resuscitat şi mi-au zis că nu îşi mai revine şi nici atunci nu realizam moartea lui Cristi. Mă trezeam în fiecare dimineaţă şi nu-l mai aveam. El m-a anunţat că o să moară, numai că eu nu eram în stare să văd asta.

Mi s-a spus că are tot aceeaşi malformaţie şi deja ştiam ce înseamnă. Știam că la 11 luni cât avea cel mic e complet depăşit şi el medical şi le-am zis imediat o să îl iau, deci vreau să îl iau şi m-am dus să îl văd era foarte rău şi am realizat că aşa am pornit şi cu Cristi” a spus Adelina, potrivit stirileprotv.ro.

Publicat: 08 Apr. 2019, 12:19 Life
Pe aceeași temă