41 de pisici tinute pe intuneric intr-o bucatarie de 8 metri patrati, intr-un apartament din Sectorul 6, de mai bine de 15 ani VIDEO

Publicat: 08 Apr. 2019, 10:02 Life

Vecinii s-au plans ca exista un miros extrem de puternic pe intreaga scara a blocului iar Politia a venit sa verifice ce se intampla.

41 de pisici tinute pe intuneric intr-o bucatarie de 8 metri patrati intr-un apartament. Nu se astepta nimeni ca zeci de pisici sa fie tinute in conditii groaznice. Politia Animalelor din Bucuresti au avut parte de un caz de-a dreptul socant atunci cand au verificat un apartament din Sectorul 6 unde vecinii s-au plans ca exista un miros foarte puternic.

41 de pisici erau tinute de ani de zile pe intuneric intr-un spatiu insalubru si multe dintre ele erau bolnave si subnutrite. Când au văzut lumina pentru prima dată, pisicile s-au înghesuit una peste cealaltă. Cele mai multe erau atât de slabe încât se aflau la un pas de moarte, spun inspectorii.

Batrana care le crestea le-a declarat agentilor ca tine pisicile in bucatarie de aproape 15 ani. Inspectorii Poliției Animalelor arată că în cuptorul din bucătăria respectivă dormeau cinci pisici, în congelator erau alte trei, iar pe bufet alte 15, care se cățărau una peste cealaltă.

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Apr. 2019, 10:02 Life
Pe aceeași temă