Povestea continua! Brigitte si Pastrama au plecat impreuna in Venetia si se iubesc mai mult ca niciodata dupa ce au iesit din FERMA

Publicat: 08 Apr. 2019, 09:02 Vedete

Ceea ce initial a inceput ca o gluma acum s-a transformat si cei doi se pare ca au o relatie foarte frumoasa impreuna.

Brigitte si Pastrama au plecat impreuna in Venetia si se iubesc enorm! Chiar daca emisiunea nu s-a terminat inca, filmarile show-ului s-au incheiat de cateva saptamani bune si toti fostii concurenti sunt deja acasa.

Acum Brigitte si Pastrama au fost fotografiati de mai multe ori prin oras de cancan.ro, site-ul nr. 1 din Romania, iar acum cei doi tocmai au anuntat public ca au plecat in prima lor vacanta de cuplu, la Venetia. Povestea de dragoste dintre ei, despre care toata lumea si inclusiv concurentii din FERMA credeau ca este doar de show s-a transformat intr-o adevarata relatie.

De cand au parasit FERMA Brigitte si Pastrama sunt nedespartiti si ies aproape zilnic la restaurante si se afiseaza impreuna chiar daca producatorii le-au interzis aparitiile publice atata timp cat la Pro TV inca se mai difuzeaza emisiuni cu ei in FERMA.

Pentru a fi totusi impreuna dar departe de ochii iscoditori ai telespectatorilor Pastrama si Brigitte au plecat intr-o vacanta la Venetia unde se pare ca se simt extraordinar de bine. Brigitte e atat de indragostita incat a postat o poza alaturi de Flori in timp ce se imbratiseaza pe strazile insorite din Venetia.

 

Brigitte si Pastrama au plecat impreuna in Venetia

Continuarea articolului »

Publicat: 08 Apr. 2019, 09:02 Vedete
Pe aceeași temă