Jucatorul de golf Arie Irawan a murit. A fost gasit fara suflare in camera de hotel

Publicat: 07 Apr. 2019, 18:37 Life

Un jucator de golf a fost gasit fara suflare in camera lui de hotel dintr-un resort din China. Participa la campionatul Sanya, informeaza The Mirror.

Jucatorul de golf Arie Irawan a murit. A fost gasit fara suflare in camera de hotel din China. Jucatorul se afla acolo pentru campionatul Sanya. Arie Irawan din Malaezia ar fi murit de ‘aparent cauze naturale’, informeaza presa.

Jucatorul de golf Arie Irawan a murit in camera de hotel. Pana in prezent, nu a fost publicat raportul autopsiei sale. Oficialii campionatului la care jucatorul de golf participa sustine ca moartea lui nu pare suspecta. Politia a deschis o ancheta.

Jucatorul de golf Arie Irawan a murit la 28 de ani

Arie Irawan avea 28 de ani si era casatorit. A fost gasit mort in camera sa, dupa ce se culcase. Cu o zi inainte de desces, jucatorul inregistrase performante slabe in cadrul campionatului Sanya. ULTIMA ORA: Sorin a MURIT aseara! Rinichii lui au cedat in somn. Doliu in Romania!

  • „Turneul PGA si toata Asociatia Golfului din China regreta pierderea si transmit condoleante familiei, mai ales sotiei Marina si parintilor indurerati, Ahmad si Jeny. Cand se intampla un lucru de o asemenea amploare, cu totii tinem doliu in acelasi timp. Din respect pentru familie, oficialii au anulat runda finala a campionatului Sanya”, este comunicatul oficial PGA.
Publicat: 07 Apr. 2019, 18:37 Life
Pe aceeași temă