Detalii in premiera despre nunta lui Brigitte cu Pastrama! „Vor fi peste 400 de invitati si va costa peste 80.000 de euro! O sa ne cante Florin Salam si Vali Barbulescu!” VIDEO

Publicat: 16 iun. 2019, 21:45 Autor: D. C. Vedete

Nunta acestei veri va fi una cat se poate de originala iar Florin Pastrama nu-si doreste nimic altceva decat sa-i cante Florin Salam.

Detalii in premiera despre nunta lui Brigitte cu Pastrama! Brigitte si Florin Pastrama sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta lor si se pare ca nu s-au zgarcit deloc.

Cei doi indragostiti sunt pe cale sa-si faca nunta exact asa cum si-au dorit si nu fac rabat de la absolut nimic. Ea va purta o rochie extrem de scumpa, facuta in Liban iar el va avea 2 randuri de costume special creeate pentru el. In total la eveniment vor veni peste 400 de invitati iar artistul serii va fi asa cum era de asteptat Florin Salam.

Detalii in premiera despre nunta lui Brigitte cu Pastrama

Pana acum nunta costa cel putin 52.000 de mii de euro bani in care nu este inclusa rochia, costumele lui Florin si multe alte cheltuieli precum bijuterii si artificii. Brigitte este deja stresata ca nu va avea timp sa iasa totul perfect, dar Florin Pastrama, mult mai relaxat decat sotia lui deja imparte invitatii pe Facebook prietenilor.

Asa cum era de asteptat nunta va fi una foarte mare: „Stam foarte prost! M-a luat panica. Eu abia astazi am inceput sa dau invitatii pentru ca strategia mea a fost sa dau mai aproape de eveniment pentru ca oamenii o sa uite. Avem in jur de 400 de invitati. Florin al meu s-a apucat sa dea invitatii pe Facebook, pe Messenger.” a declarat Brigitte.

La intrebarea reporterului „Cine vreti sa va cante?”, Florin Pastrama n-a mai ezitat si a replicat scurt: „Salam, bineinteles. Corect cum se face.” Brigitte a tinut insa sa mai adauge ca vor canta si colegii din FERMA si ca Vali Barbulescu va pune si el o ora muzica.

„Eu o sa ma ocup de petrecerea de la mine de acasa unde o sa aduc lautari si berbecuti.” a incercat Florin Pastrama sa fie discret si sa spuna ca o lasa pe Brigitte sa-si faca o nunta asa cum vrea ea.

„Daca nu luam artificii si nici alte lucruri pe care vrem noi sa le luam, asa la un minim ar fi 52.000 de euro. Cu rochia si costumele ne duce la peste 80.000. Rochia este foarte pretioasa, este o bijuterie facuta in Liban. Florin o sa aiba 2 randuri de costume.” au trecut cei doi in revista doar o parte dintre costuri.

Publicat: 16 iun. 2019, 21:45 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă