EXCLUSIV | Brigitte Sfăt se mută cu fiica în Dubai! Ce se întâmplă cu relația ei cu Florin Pastramă: “Nu o să mă mai iau niciodată după gura lumii!”

Publicat: 31 mai 2023, 14:11 Autor: Dora Bazavan Vedete

Brigitte Sfăt a luat o decizie importantă în viața ei și pare să fie pe drumul cel bun. A stat timp de 5 luni în Dubai, acolo unde la sfârșitul anului trecut și-a cumpărat și o casă pe care abia așteaptă să o amenajeze în funcție de propriile dorințe.

După 3 săptămâni de stat în România, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a reîntors în Dubai, la fiica ei. Sara a avut un rol important în mutarea în Emiratele Arabe. Binecunoscutei sale mame nu i-a plăcut deloc anturajul pe care îl avea la București și care o schimbase cumva radical pe fiica ei, așa că Dubaiul i s-a părut cel mai potrivit pentru a se muta acolo și a începe transformarea fetei sale, care va începe din toamnă și școala nouă în Dubai.

Brigitte Sfăt se mută cu fiica în Dubai!

“La început a fost nasoală rău experiența. M-am simțit foarte rău, nu știam ce se întâmplă, nu puteam să părăsesc țara, nu aveam viză, dar totul e bine când se termină cu bine.

Sunt de 3 săptămâni în România și mâine plec iar, poate de data asta primesc casă.

Totul e bine când se termină cu bine, m-am și acomodat, am întâlnit o comunitate frumoasă, câțiva români foarte ok, m-au ajutat și ne-am ajutat reciproc, am făcut și sărbătorile acolo”, ne-a mărturisit Brigitte Sfăt.

Ce se întâmplă cu relația ei cu Florin Pastramă

În luna noiembrie mi-am luat casă în Dubai, doar că este o comunitate nouă și nu a fost gata. Când am plecat acum, nu era branșată la utilități și nu pot să renovez în ea, să o schimb cum vreau eu până nu se rezolvă. O să stau acolo exact atâta timp cât este necesar pentru ca fiica mea să se acomodeze, să îi placă și eu să fiu aproape de ea. Din septembrie ea va studia în Dubai și trebuie să fiu ea.

Dacă nu voi fi eu, va fi Florin, unul dintre noi va sta acolo pentru că cineva trebuie să o ducă la școală, să fie cu ea și să o ajute. Nu dintr-un lucru frumos s-a luat decizia asta, ci dintr-un lucru urat. Am ajuns acasă, am găsit-o dormind și nu era bine și m-am speriat și am zis că trebuie să o mut, să schimbăm peisajul. Îi place acolo, e frumos!”, și-a mai argumentat frumoasa femeie de afaceri deciziile luate în ultima perioadă.

S-a schimbat în bine și relația cu Florin Pastramă

Brigitte Sfat și Florin Pastramă au avut o relație cu năbădăi și o viață ca în telenovele. De când Brigitte a luat decizia de a se muta în Dubai alături de fiica ei, soțul ei a sprijinit-o și relația lor este din ce în ce mai puternică acum.

“În Dubai lumea e foarte smerită, foarte bună, aici se conduce foarte agresiv. Schimbarea vine în timp. Sunt mai iubitoare cu Florin, din punctul asta de vedere m-am schimbat. Îl apreciez și nu o să mă mai iau niciodată după gura lumii pentru că chiar dacă nu am recunoscut, pe mine gura lumii m-a influențat mult. Avem o relație foarte bună! Florin m-a sprijinit enorm de mult cât am fost plecată”, a mai precizat Brigitte Sfăt încântată de faptul că totul merge spre bine acum în viața ei.

Publicat: 31 mai 2023, 14:11 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă