Brigitte și Florin Pastramă nu mai au scăpare din dosarul măștilor contrafăcute! Ce se va întâmpla cu cei doi soți

Publicat: 09 feb. 2023, 12:03 Autor: Camelia Vedete

Brigitte și Florin Pastramă nu mai au scăpare din dosarul măștilor contrafăcute! Ce se va întâmpla cu cei doi soți, după ce procurorul de caz „le-a tras țeapă”.

Brigitte și Florin Pastramă au comercializat măști contrafăcute sub branduri exclusiviste. Ar fi vândut sute de bucăți pe tot parcursul anului 2020, cu prețul între 70 și 90 de lei.

Sursele CANCAN.RO spun că Florin Pastrama și Brigitte au cerut un acord de recunoaștere a vinovăției, pentru ca pedeapsa să fie mai mică. Numai că procurorul de caz nici nu a vrut să audă și a refuzat. Mai mult, omul a ieșit, de curând, la pensie, iar situația soților Pastramă a rămas în aer.

Brigitte Pastramă renunță la tot și vrea o nouă viață

 Brigitte Pastramă este decisă să plece din România. Vedeta și soțul ei, Florin Pastramă, și-au cumpărat o casă în Dubai.

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut recent că și-au achiziționat o casă în Dubai. Bruneta vrea să plece din România și să se mute acolo pentru o nouă viață, un nou început.

Mai mult, fiica ei, Sara, ia deja lecții de engleză intensive pentru a avea trecerea mai ușoară. Brigitte abia așteaptă și speră să reușească până în ianuarie să fie casa gata și să o mobileze așa cum dorește.

„Mă mut în Dubai mai mult. Opt, nouă luni, nu știu. Pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu mi-am primit avansul. Am vreo 6 mii de la altă firma de unde am vrut să recuperez și m-au păcălit. Dar nu mai contează. Poate o să îmi iau și eu un televizor prin Dubai, vreun dormitor de banii aia. Sper să îi recuperez și eu când o să cunosc un avocat pe acolo, care să mă reprezinte.

Mi-am cumpărat casă, nu e gata. Casa va fi gata în decembrie sau în ianuarie. E mai mică decât în România. O să mai venim o dată pe luna în țară. Mai venim. Sara oricum e la o școală cu profil englez, tocmai pentru a se obișnuit cu tranziția”, a devzaluit Brigitte, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Publicat: 09 feb. 2023, 12:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×