Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. Ce a dezvăluit nașa cuplului

Publicat: 18 dec. 2022, 12:10 Autor: Camelia Vedete

Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie. Brigitte Pastramă a avut probleme în căsnicia cu Florin Pastramă. Nașa cuplului, Lizeta Haralambie, a dezvăluit câteva secrete dintre cei doi.

Brigitte Pastramă a fost la un pas de divorț cu soțul ei, Florin, însă cei doi au decis să își mai ofere o șansă. Bruneta a trecut printr-o perioadă dificilă, asta pentru că s-a confruntat și cu probleme de sănătate.

Brigitte Pastramă, probleme în căsnicie

Lizeta Haralambie, nașa cuplului, a mărturisit că îi este tot timpul alături vedetei și că Brigitte Pastramă se înțelege destul de bine în această perioadă cu soțul ei.

„Cum sunt și toate relațiile, și cu bune și cu rele, sunt ok acum, mâine nu știu. Eu sunt nașă sunt alături și de ea și de el, nu pot să dau sfaturi în public, doar ei le știu.

Eu sunt alături de Brigitte de câte ori are ea nevoie. Oricând mă sună, este prietena mea de 25 de ani, îmi este și fină și sunt alături de ea mereu.”, a declarat Lizeta Haralambie la Antena Stars.

Brigitte Pastramă renunță la tot și vrea o nouă viață

Brigitte Pastramă este decisă să plece din România. Vedeta și soțul ei, Florin Pastramă, și-au cumpărat o casă în Dubai.

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut recent că și-au achiziționat o casă în Dubai. Bruneta vrea să plece din România și să se mute acolo pentru o nouă viață, un nou început.

Brigitte Pastramă renunță la tot și vrea o nouă viață

Mai mult, fiica ei, Sara, ia deja lecții de engleză intensive pentru a avea trecerea mai ușoară. Brigitte abia așteaptă și speră să reușească până în ianuarie să fie casa gata și să o mobileze așa cum dorește.

„Mă mut în Dubai mai mult. Opt, nouă luni, nu știu. Pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu mi-am primit avansul. Am vreo 6 mii de la altă firma de unde am vrut să recuperez și m-au păcălit. Dar nu mai contează. Poate o să îmi iau și eu un televizor prin Dubai, vreun dormitor de banii aia. Sper să îi recuperez și eu când o să cunosc un avocat pe acolo, care să mă reprezinte.

Mi-am cumpărat casă, nu e gata. Casa va fi gata în decembrie sau în ianuarie. E mai mică decât în România. O să mai venim o dată pe luna în țară. Mai venim. Sara oricum e la o școală cu profil englez, tocmai pentru a se obișnuit cu tranziția”, a devzaluit Brigitte, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Publicat: 18 dec. 2022, 12:10 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă