Brigitte Pastramă divorţează? Mesajul brunetei i-a luat prin surprindere pe fani: „Când un bărbat își lasă femeia…”

Publicat: 18 apr. 2024, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Brigitte Pastramă are probleme în căsnicie? Bruneta a transmis recent pe reţelele de socializare un mesaj care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc. Vedeta a lăsat să înțeleagă că situaţia dintre ea şi Florin Pastramă nu este deloc roz.

După ce Brigitte Pastramă s-a mutat în Dubai alături de familia ei, fanii săi au crezut că viaţa i s-a schimbat complet. Dar se pare că lucrurile nu sunt deloc aşa.

Recent, fosta parteneră a lui Ilie Năstase a publicat pe reţelele de socializare un mesaj destul de acid la adresa bărbaţilor. Acest lucru i-a făcut pe internauţi să creadă că relația ei nu trece prin cele mai fericite momente. Chiar dacă bruneta a şters rapid postarea respectivă, oamenii au început să îi pună tot felul de întrebări pentru a afla ce se întâmplă în viaţa ei.

„Atunci când un bărbat își lasă femeia să facă munca de bărbat și el împarte doar binele ei cu ea, ea nu primește niciodată decât jigniri, în loc de flori. Ea își împarte binecuvântarea cu el, iar el dacă are vreodată un câștig de la familie, că ea nu e familia lui, femeia nu primește de la soț nici de ziua ei sau de Crăciun nimic. Când acea femeie are nevoie de ajutor, bărbatul îi întoarce spatele și profită de slăbiciunea ei. Se numește acel bărbat un copil al lui Dumnezeu?”, a scris Brigitte Pastramă pe Instagram.

Brigitte Pastramă a început o nouă viaţă în Dubai

Brigitte și Florin Pastramă au recunoscut recent că și-au achiziționat o casă în Dubai. Bruneta vrea să plece din România și să se mute acolo pentru o nouă viață, un nou început.

Mai mult, fiica ei, Sara, ia deja lecții de engleză intensive pentru a avea trecerea mai ușoară. Brigitte abia așteaptă și speră să reușească până în ianuarie să fie casa gata și să o mobileze așa cum dorește.

„Mă mut în Dubai mai mult. Opt, nouă luni, nu știu. Pentru relaxare, pentru o nouă viață. Încă nu mi-am primit avansul. Am vreo 6 mii de la altă firma de unde am vrut să recuperez și m-au păcălit. Dar nu mai contează. Poate o să îmi iau și eu un televizor prin Dubai, vreun dormitor de banii aia. Sper să îi recuperez și eu când o să cunosc un avocat pe acolo, care să mă reprezinte.

Mi-am cumpărat casă, nu e gata. Casa va fi gata în decembrie sau în ianuarie. E mai mică decât în România. O să mai venim o dată pe luna în țară. Mai venim. Sara oricum e la o școală cu profil englez, tocmai pentru a se obișnuit cu tranziția”, a devzaluit Brigitte, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 18 apr. 2024, 11:39 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×